Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akar még mindig egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar még mindig egy nő engem, miután ezt tette?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt, kb. 1 hónap ismerkedés után. Sokat beszélgettünk, nagyon bejött, azt mondta, én is neki. Úgy éreztem, megvolt benne a kellő intelligencia, nőiesség, határozottság.

Aztán, amikor szóba került a szex, őszinte voltam, és elmondtam, hogy szűz vagyok. Kinevetett, és a tekintete is valamiféle rosszallást sugallt. Mondtam, akkor kösz, ennyi volt.

Ez volt tegnapelőtt. Azóta hívogat, meg SMS-eket írogat, meg e-maileket, hogy beszéljük meg.

Most miért akarja még mindig folytatni a dolgot?

2011. ápr. 28. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát valóban nem volt kedves tőle..

De ezek szerint kedvel,hogy keres..bár lehet,hogy csak lelkiismeret furdallása van.Beszélj vele kérdezd meg mi volt ez,neked is jobb lesz így,aztán majd alakul tovább. :)

2011. ápr. 28. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Haat nem tudom de nem tanacsos vele folytatni - vagy csak azert kacagott ki h te komolyan veszed es neki ez nem problema

- vagy azert mert ijen tompa agyu es most azert hivogat mert valahogy ki akarja hasznalni h meg szuz vagy es valamijen modon nevetsegesse tesz

- vagy megbanta h kinevettett es most nem akar elvesziteni ezt mar te kell megtudd h mejik...

2011. ápr. 28. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Te miért hisztizel? Férfi vagy vagy kislány? Komolyan. Nem voltunk ott, nem tudjuk, pontosan mi történt, de szerintem kicsit túlságosan megsértődtél. Nem minden nevetés bántó, csak ha direkt magadra akarod venni, mert egy hisztis liba vagy. Lehet csak meglepődött.
2011. ápr. 28. 16:34
 4/11 A kérdező kommentje:

ma 16:34

Már bocs, de hol hisztiztem én?

Amúgy meg: nem a nevetés volt az egyetlen reakciója, valami alapvetően megváltozott benne. Ahogy ezek után bennem is.

2011. ápr. 28. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy kedves kérdező?
2011. ápr. 28. 16:49
 6/11 A kérdező kommentje:
21 éves.
2011. ápr. 28. 16:50
 7/11 fibbrizzo ***** válasza:
figyelj nagy barom vagy ha nem hivod fel .szerinted mért keres ha nem érdekelnéd ?probáld meg vele aztán ugyis kiderül komolyak a szándékai vagy sem .mindenki hibázik mert igy van .ugyhogy hajrá!!!
2011. ápr. 28. 16:52
 8/11 A kérdező kommentje:

ma 16:52

Kösz, nem kértem, hogy engem minősítsetek.

Hogy hibázik... na igen, de itt a jellemével vannak alapvető problémák.

2011. ápr. 28. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem van aki szerint hisztizel. Szerintem mindenki megsértődne, ha vele is ilyen történne. A haragod jogos. Azt, hogy a nő megbánta e hogy kinevetett, és továbbra is kapcsolatot akar e tőled, azt csak úgy tudhatod meg ha SZEMÉLYESEN beszélitek meg.
2011. ápr. 28. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak meglepődött, szard le ezt a kis kellemetlen szitut és mutasd meg mennyire vagy férfi, bizonyíts neki. :)

Mindenki hibázik, rosszul eshetnek dolgok, de nemhiszem, hogy megakart bántani!! hajrá!!!

2011. ápr. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!