Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet melegből biszex vagy akár heteró?
15:18
rosszul tudod ... ez a múlt század elejének egy idióta pszichológiai feltevése volt, de azóta azért kinőttük azt szerencsére (akkor az volt a "divat", hogy llítólagosan egy túl szigorú apa és egy túl megengedő anya miatt lett meleg a gyerek, na de aztán bebizonyult, hogy baromságról van szó)
15:22
más elméletről tudok, hogy az is okozhat b*ziságot, ha az anya túlságosan sokat törődik a gyerekkel, például együtt alszik vele, még akkor is amikor a gyereknek reggelente már erekciója van meg ilyenek... de szerintem ebben is lehet némi igazság....
Ha ez genetikailag kódolt és teljesen "természetes" akkor azt is fogjátok fel,hogy az is teljesen természetes,hogy 2 férfinek vagy 2 nőnek nem lehet utódja.
Természetes,de biológiai szempontból egy vakvágány a homoszexualitás,ezért ne verjétek a nyálatokat gyerekért.
A házassággal nem ártotok snekinek,és az is túlzás,hogy a melegség olyan mint a pedofilia.Ez igy ebben a formában egy baromság.
És nem,szerintem nem lehet melegből hetero.
jó de ez nem jó érvelés, hiszen az utódnemzés mindössze alig 0, .. %-a az összes szexuális együttlétnek a heterók között is, azaz akkor ők is vakvágányon vannak
léneg, hogy hülyeség bizonygatni egyik vagy másik oldal igazságát, tudományosan elfogadott tény, hogy két egyforma szexuális orientációról van szó, ennyi, aztán nincs vita
Nem,ők nincsenek vakvágányon csak termékeny és terméketlen időszakok vannak a ciklus során.(nem véletlenül)
De képesek gyermeket nemzeni,a természet igy alkotta meg őket.A melegeket meg nem ,ez tény,nekem csúrheti csavarhatja akárki,de a tudományos tényeket ,hogy a gyereknemzéshez kell egy pete és egy himivarsejt (nem véletlenül) senki nem tudja megcáfolni,szóval tényleg felesleges meddő vitákba belemenni.
Egyébként szerintem is természetes a homoszexualitás,a pedofilia,nekrofilia ez mind természetes,mivel a természet alakitotta igy. Nem lehet elkapni,vagy megszabadulni tőle,ezeket összefoglaló néven szexuális aberrációnak hívják (akkor is,ha köznapi értelemben véve ez a szó degradáló). Ugyanúgy,ahogy egy heteróból sem lesz soha a büdös életben meleg. Akkor sem ha kipróbálja a szexet,csókot stbt egy azonos neművel,ugyanigy a homoszexuálisok sem fognak egyik pillanatról a másikra "megtérni".
De ez nem is baj. Ezzel alapjáraton nem ártanak senkinek,ilyen szempontból viszont összehasonlithatatlan mondjuk a pedofiliával,vagy zoofilokkal,nekrofilokkal akik egyértelműen nem elfogadhatóak ebben a társadalomban,ártanak a gyerekeknek,állatoknak,hulláknak..
Szerintem ideje lenne kicsit megértőbben állni a homoszexuálisokhoz,lekattani a témáról.ugyanigy a melegeknek ideje lenne abbahagyni (tisztelet a kivételnek) a seggük földhöz verését mindenféle megahiperatomszuperlliberális baromságok kikövetelése céljából. Ha békénhagynánk egymást,a melegek elfogadnák,hogy ez van,nekem nem lehet gyerekem,nem házasodhatok (bár mint emlitetem ezzel nem értek egyet),nem muszáj csupasz seggel transzfesztitának öltözve átvonulnom a fél városon ,a társadalom epdig nyugtázná végre magában,hogy ez nem egy fertőző betegség és aki normálisan viselkedik annál a személynél egyáltalán nem számit,hogy milyen a szexuális hovatartozása.
De mondom,ehhez az is szükséges (nyilván hosszú folyamat),hogy a melegek is felfogják,nem azért vannak """elnyomva"""" mert melegek,hanem azért mert kisebbség és mindnehol a kisebbségnek kell a többséghez alkalmazkodni.Ezért (is) találom fleháboritonak,hogy Usaban pl már csak Szülő1 Szülő2 lehet az iratokon.. de még tudnék sorolni jónéhány dolgot,amin változtatni kellene mindkét csoportnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!