Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet melegből biszex vagy akár heteró?
"Mivel a b.ziság egy biokémiai egyensúly felborulás, így elvileg lehet"
Először is, nem "b.ziság", te bunkó, hanem homoszexualitás. Én b.uzizhatom magam, mert meleg vagyok, te nem.
Nem biokémiai folyamat, hanem genetikailag kialakult, mint a hajszín, tehát nem változhat. Persze ha valaki természete ellenére megerőleti magát fogcsikorgatva (mint sok nős meleg), akkor lehet heterónak tűnő életet élni, de ez olyan, a hajszín hasonlattal élve, mint amikor a fekete nő szőkére festeti a haját: csupán látszat.
tehát: szexuális gyakorlatát illetően lehet (sok meleg srác kipróbálja, milyen nővel), de a szexuális vágyait illetően NEM.
jaj édes istenem ... milyen az a divatbu.zi ?? nekem ne adja be senki, h egy tök hetero srácot rá lehet venni arra, h fiúval sexeljen
szal sokat hallom ezt a kifejezést, de egy állat nagy baromság
mennyi hülyeség ... most meg ez a biokémiai egyensúly :)
akkor fevilágosításképpen mondom, hogy ez egy genetikai kódoltság, és nem lehet megváltoztatni, valamint semmmi köze nincs se a liberalizmushoz, se a pedofiliához (biztos furcsa, de heterók körében arányaiban jóval több a pedofil)
az egy dolog, hogy manapság talán jobban látszik, és ezért úgy tűnik, mintha több lenne, de természetesen ez baromság, mert az arányok mindig ezek voltak
na kérem, ennyi, ja és hivatalosan pedig ha jól tudom, már a 80-as évek elején törölték a betegségek listájáról, mivel rájöttek, hogy egy teljesen természetes szexuális orientáció
na az más kérdés, hogy persze jó pénzért manapság is találni olyan pszichológust, aki "hajlandó" átnevelni a kamasz fiút, ha a szülei oda mennek ezzel a problémával, de max jobban megkeseríti az életét, átnevelés sosem lesz abból
remélem, kimerítő voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!