Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet melegből biszex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet melegből biszex vagy akár heteró?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 16:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
szerintem minden az agyban dől el
2011. ápr. 28. 16:15
 2/23 anonim ***** válasza:
biszex igen, hetero nem. Sztem.
2011. ápr. 28. 16:29
 3/23 anonim ***** válasza:
Ha divatb*zi, akkor biztosan. Ha alapból az, az nem tom gyógyítható-e.
2011. ápr. 28. 16:31
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Gyógyítható?? xD Fogjátok már fel h nem betegség! Ha meleg vagy biztos nem fogja úgy felkelteni a figyelmed egy nő, mint egy heteróét. Ha felkelti és felizgat akkor próbáld ki, utána megtudod magadról a választ ;)
2011. ápr. 28. 16:47
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
De betegség, nem olyan rég még hivatalosan is annak tartották, csak a mai liberális világban kitalálták, h tök normális, meg már lassan heterónak szégyen lenni. A homoszexualitás semmivel sem normálisabb, mint mondjuk a pedofília. Akiben a józan ész erősebb a média agymosásánál, az egyetért.
2011. ápr. 28. 16:56
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
Mivel a b.ziság egy biokémiai egyensúly felborulás, így elvileg lehet.
2011. ápr. 28. 18:13
 7/23 anonim ***** válasza:

"Mivel a b.ziság egy biokémiai egyensúly felborulás, így elvileg lehet"

Először is, nem "b.ziság", te bunkó, hanem homoszexualitás. Én b.uzizhatom magam, mert meleg vagyok, te nem.

Nem biokémiai folyamat, hanem genetikailag kialakult, mint a hajszín, tehát nem változhat. Persze ha valaki természete ellenére megerőleti magát fogcsikorgatva (mint sok nős meleg), akkor lehet heterónak tűnő életet élni, de ez olyan, a hajszín hasonlattal élve, mint amikor a fekete nő szőkére festeti a haját: csupán látszat.

tehát: szexuális gyakorlatát illetően lehet (sok meleg srác kipróbálja, milyen nővel), de a szexuális vágyait illetően NEM.

2011. ápr. 29. 10:55
 8/23 anonim ***** válasza:

jaj édes istenem ... milyen az a divatbu.zi ?? nekem ne adja be senki, h egy tök hetero srácot rá lehet venni arra, h fiúval sexeljen

szal sokat hallom ezt a kifejezést, de egy állat nagy baromság

2011. máj. 8. 14:05
 9/23 anonim ***** válasza:

mennyi hülyeség ... most meg ez a biokémiai egyensúly :)

akkor fevilágosításképpen mondom, hogy ez egy genetikai kódoltság, és nem lehet megváltoztatni, valamint semmmi köze nincs se a liberalizmushoz, se a pedofiliához (biztos furcsa, de heterók körében arányaiban jóval több a pedofil)

az egy dolog, hogy manapság talán jobban látszik, és ezért úgy tűnik, mintha több lenne, de természetesen ez baromság, mert az arányok mindig ezek voltak

na kérem, ennyi, ja és hivatalosan pedig ha jól tudom, már a 80-as évek elején törölték a betegségek listájáról, mivel rájöttek, hogy egy teljesen természetes szexuális orientáció

na az más kérdés, hogy persze jó pénzért manapság is találni olyan pszichológust, aki "hajlandó" átnevelni a kamasz fiút, ha a szülei oda mennek ezzel a problémával, de max jobban megkeseríti az életét, átnevelés sosem lesz abból

remélem, kimerítő voltam

2011. máj. 8. 14:11
 10/23 anonim ***** válasza:
tökmindegy hogy mi. ha egyszer b.uzi akkor az b.uzi nem és milyen f@szság már hogy te b.uziszhatsz más meg nem ? mindenen lehet változtatni és pont
2011. máj. 8. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!