Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépfiúk sokszor borostásak. Én hogyan növeszthetnék borostát?
Figyelt kérdés
Csak néhány szőrszál nő az államon, ennyi. Pedig 25 vagyok és 19 éves koromban borotválkoztam először.
Van valami növesztő krém vagy ilyesmi?
2011. ápr. 28. 15:29
21/22 anonim válasza:
Én vagyok a lány, akinek szépen megcsinálták az arcát. Én plasztikai sebésszel csináltattam (igaz, nem kis pénzt elkértek érte, de hát lány vagyok, és az arcomról van szó). Vágták ugyan, de van egy külön varrási technika. Pár hónapig látszódott, majd teljesen beleolvadt a bőrömbe. Csak akkor veszik észre, ha felhívom rá a figyelmet. Szóval megéri plasztikai sebésszel csináltatni.
22/22 anonim válasza:
Nekem is 3-4 naponta kellene borotválkoznom, de nem szeretem, ha teljesen sima, úgyhogy nullásgéppel végig megyek rajta és így mindig marad egy kis borosta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!