Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig nem volt hüvelyi orgazmusom, most egy vibrátorral vajon menni fog és meg tudom tanulni?
Figyelt kérdés
vettem egy vibrátort, hogy legalább esélyt adjak annak, hogy megpróbálom
nem ment eddig szex közben
szerintetek ez segíteni fog?
2011. ápr. 28. 14:26
11/11 anonim válasza:
Nálam is a megfelelő szög keresése tartott sokáig. Nem akartam a kezem használni, páromnak meg kényelmetlen volt. De megérte a sok kísérletezés. Ráadásul az egy jó elfoglaltság is volt, amit a mai napig űzünk ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!