Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha eddig nem volt hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig nem volt hüvelyi orgazmusom, most egy vibrátorral vajon menni fog és meg tudom tanulni?

Figyelt kérdés

vettem egy vibrátort, hogy legalább esélyt adjak annak, hogy megpróbálom

nem ment eddig szex közben

szerintetek ez segíteni fog?

2011. ápr. 28. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. De mondja már meg valaki, hogy a nők miért vannak annyira odáig azzal, hogy "hüvelyi orgazmus"?
2011. ápr. 28. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Elsőnek!

Ezt nem értem én sem, pedig magam is nő vagyok. Nem tudom, miért nem elég némelyiknek a csiklóorgazmus, rögtön mindjárt hüvelyit akar. Van aki még csiklóorgazmusra sem képes szex/maszti közben, nemhogy a hüvelyire.

2011. ápr. 28. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:

ma 14:28

Nő? Szuper, akkor egy "bennfentes" is megerősit engem. :)

2011. ápr. 28. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
végre egy értelmes nő:)
2011. ápr. 28. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben csak nézegeted,nem fog menni.
2011. ápr. 28. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért érdemes játszani azzal a vibivel. Meg lehet tanulni. Csak sok türelem kell hozzá. Persze párban jobb.
2011. ápr. 28. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:

azért szeretném, hogy szex közben ne kelljen használnom a kezemet. mondjuk

boccs, telhetetlen vagyok

2011. ápr. 28. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem gond,minden nő az.:)
2011. ápr. 28. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Mellesleg, attól még, hogy - esetleg - vibrátorral menni fog, nem jelenti azt, hogy szex közben is menni fog.
2011. ápr. 28. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok. Nekem az is szintlépés volt, hogy úgy értem el, csiklóorgazmust, hogy se én se a párom nem használta a kezét, csak jó szögben szexeltünk. :)

Néha így is lefolyok az ágyról a gyönyörtől, nem tudom minek kéne szenvednem még azzal, hogy összejöjjön a hüvelyi orgazmus. Valahol amúgy is azt hallottam, hogy egy nőnek általában csak az egyik megy, vagy ez vagy az.

2011. ápr. 28. 14:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!