Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Színlelem az orgazmust, pedig minden tökéletes a párommal! Mit tehetnék, hogy ne kelljen színlelnem?
Figyelt kérdés
Mielőtt nekemtámadnátok, hogy miért színlelem...: eleinte nem színleltem, és láttam, hogy a szerelmem milyen csalódott, hogy nem tud kielégíteni. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem az ő hibája. Így elkezdtem színlelni, hogy ne érezze magát rosszul. Élvezem az aktust magát, de nem jutok a csúcsra sajnos...
20N
2011. ápr. 28. 13:50
1/8 anonim válasza:
Akkor alapvető kérdések: önkielégítés közben eljutsz az orgazmusig? Csiklói orgazmust el tudtál már érni?
2/8 anonim válasza:
Pedig azzal, hogy színlelsz becsapod a barátodat és magadat is, ezt ugye tudod?!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, csiklói orgazmusig a barátom is el tud juttatni, azt nagyon élvezem. :)
2011. ápr. 28. 13:53
4/8 anonim válasza:
Akkor tehát el tudsz élvezni, nem értem, mi a gond? A hüvelyi orgazmusra a nők nagyon kis százaléka képes.
5/8 anonim válasza:
Akkor csináljátok úgy, hogy közben te, vagy ő ingerli a csiklódat.
6/8 anonim válasza:
Hülyeség színlelni. Nem mindenki képes rá. Maradjatok a csiklóorgazmusnál, aztán meg ki tudja, bármikor sikerülhet.
7/8 anonim válasza:
És akkor, ha van orgazmusod, akkor mi a baj? Vagy miért nem úgy csináljátok, hogy azt izgatja a barátod (is)?
8/8 anonim válasza:
próbáld ki az intom tornát, az esélyes, hogy segíthet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!