Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél éve van barátom,szeretem nagyon,de néha úgy viselkedik mintha csak saját magával törődne.Csak neki kell jó legyen minden,nem számít az én véleményem , az hogy én mit akarok....Már majdnem fél éve így viselkedik,és taszít el magától ezzel a viselkedéssel.Minden második nap 1-2 veszekedés már sok nekem!!De én még mindig szeretem.Ő is szeret és mostanában hangoztatja hogy nem akarja hogy elhagyjam, nem tudna nélkülem élni(mert mondtam h elegem van a veszekedéseiből), és fél hogy otthagyom a veszekedések miatt.Én sem akarom otthagyni, de már nem bírom...DE..Mostanában beszélgetek egy másik fiúval msn-en,nemrég ismertem meg személyesen.Nagyon kedves és aranyos srác,nagyon jóba vagyunk.Ő is elmondja nekem a problémáit és én is neki az enyémeket.Megbízok benne és ő is bennem,tanácsokat ad,hogy mit tegyek és aggódik értem mert tudja hogy a barátom így tönkretesz.Ő sokkal többet törődik velem és érezteti is hogy fontos vagyok neki...Azt is mondta hogy szégyelli,de belémszeretett.És persze nem akarja tönkre tenni a kapcsolatunkat a barátommal.Szoval itt az a gond hogy azt hiszem én is belészerettem..vagy megkedveltem nagyon,nem tudom.Egész nap rá gondolok ahelyett hogy a barátomra gondolnék.És ezt mind akaratomon kívül.Nem tudom mit tegyek, mert mondta hogy ő sose viselkedne úgy velem mint a barátom.Vele álmodtam már párszor, vajon tényleg beleszerettem és a barátomat már nem szeretem annyira?Képzeltem el már hogy milyen lenne a másik fiúval, de az a baj hogy tudom hogy szeret a barátom és nem merek szakítani vele.Amúgy nem vagyok qrva,nehogy azt higyjétek..Szoval mit tegyek?Kérjek 1 kis időt a barátomtól ameddig átgondolom hogy mit akarok igazán?-Értelmetlen válaszokat nem kérek-(18/L)
2011. ápr. 28. 11:54
1/4 anonim válasza:
hááát az ilyen helyzetek mindig bonyolultak, mert ha szakítasz a pasiddal ,akkor ő sírhat utánad, meg jajj gyertek össze megint, és megváltozik, de lehet h csak ideig óráig. v nem mentek szét, elhalasztod ezt a új-jó pasit, és akkor később bánni fogod, mert úgyis szétmentek pasiddal. v lehet h ez csak egy ilyen időszaka a pasidnak, és pár hét múlva megváltozik. próbálj vele beszélni h változzon meg! v vége, ha nem változik, akkor már nem is fog, és akkor nyugodt szívvel mehetsz az újhoz. minek gyötörnéd magad, minek idegesítsd.... ha kellemesen szeretettel is telhetnek a napok. először tuti nehéz lesz, a megszokás miatt is, de emiatt nem lehetsz vkivel, v sajnálatból...
2011. ápr. 28. 12:14
2/4 anonim válasza:
Szia! :)
Szerintem tisztázd a mostani barátoddal hogy mit is érzel. Beszéld meg vele hogy nem tetszik neked az hogy önző. Ha jön a szokásos fiú dumákkal, hogy nem akar elveszíteni meg a világot jelented neki stb. gondold át hogy mennyire gondolja komolyan, mivel te ismered te tudod ezt csak megmondani. Ha látod rajta, hogy ezt csak azért csinálja hogy megtartson akkor ne kerülgesd a forró kását, ne félj tőle mondd meg neki őszintén, hogy te már nem szeretnél vele együtt lenni. Arról hogy van egy másik srác én a helyedben nem beszélnék neki, mert még azt hinné hogy miatta hagytad el. Persze ezt ami történt majd mondd el a másik srácnak is és hogyha tényleg szereted gyere vele össze de csak akkor hogyha ez valóban nem csak egy fellángolás! Egyébként az alapján amit és ahogy írtál nekem egyáltalán nem tűntél qrvának :) Majd írd meg mi történt ;) :)
2011. ápr. 28. 12:14
3/4 anonim válasza:
Az,hogy a srác mit mond,egy dolog.Utat engedtél egy harmadik félnek,ennek oka van.Fiatal vagy még,inkább hagyd el a mostanit,minthogy időt kérj-az nem jó semmire.Lehet,hogy még szereted,de miért kellene hagynod,hogy tönkre tegyen?22/F
2011. ápr. 28. 12:18
4/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ha nem fejezi be a veszekedéseket tartsunk kicsi szünetet,addigis gondolja át hogy tényleg engem akar vagy nem,mert nem fogom tűrni a veszekedéseit.Mégis mindig újra és újra kezdi.Neki én vagyok az első barátnője,és tényleg szeret,tudom hogy komolyan gondolja.Egy veszekedés folytán sírt a telefonba,majd földhöz vágta....(Most külföldön van)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!