Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok a barátommal (első) és elég sok időbe telt mire beleszoktam a szexbe. Sőt még mindig vannak gondok. Ez normális?
Figyelt kérdés
Neki volt már 5 komoly kapcsolata. Amikor szeretkezünk eszembe jut, hogy jól csinálom-e biztos, hogy a többiek nem voltak ilyen bénák és ez neki nem jó. Ha vmi nem sikerül teljesen kiakadok. Nem tudom hogy kell mozogni, dilis vagyok vagy ez normális?2011. ápr. 28. 09:22
11/15 dudas krisztian válasza:
és még annyi szerintem nem vagy dilis
12/15 anonim válasza:
Teljesen jó a kérdésed, dehogy vagy dilis. Bizony, egy év sokszor kevés is lehet. A barátod elégedett a szexuális életetekkel? Mikor szoktatok erről beszélni? Szex előtt vagy után?
Közben soha ne kérdezgest, hgoy jó-e? Mondd meg neki, hogy ha valami nem jó vagy szeretnéd, ha folytatná, akkor mondja meg. Hidd el, fog szólni.
A szexuális partnerek száma nem mutatja, hogy mennyire voltak ügyesek az előző partnerei, ezért fölösleges aggódnod. Amennyiben kiváncsi vagy trükkökre, amit élvezni szoktak a férfiak (ennek reményében pedig biztosan sikerre szeretnél hajtani), írj nyugodtan privit.
Dorothy (szexológus)
13/15 anonim válasza:
hány éves vagy te, hány éves a barátod, és hány hónaposak voltatok az első szexnél?
14/15 dudas krisztian válasza:
szia ismét én gondolom nem értetted a válaszom az önsanyargatásról , kielégítet állapotú embert próbálj már meg kielégíteni, nem lesz boldogabb mert nincs érzelmi különbözet ez olyan mint egy üres poharat kiüríteni,próbáld meg a sexet két ízben mikor ki vagy elégítve és amikor nem!!! A második boldogít még a partnerednek is nemcsak,hogy boldogabbá válik biztosabb is lesz a dolgában,üdv krisz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!