Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok a barátommal (első) és elég sok időbe telt mire beleszoktam a szexbe. Sőt még mindig vannak gondok. Ez normális?
Figyelj, megsúgom, ez nem olyan egyszerű, szerintem a legtöbb nőnek nem az. Kicsit dilis vagy, de ez más kérdés. :)
Szóval ha tapasztalatlanabb vagy, mint a barátod, és ő szeret, és ez igazi mély emberi kapcsolat köztetek, akkor az lenne a normális, hogy Ő vezessen, tanítson egy kicsit. Próbáljátok ki az ún. lassú szexet, amikor van sok időtök, és merj szabadon próbálkozni. Ha véletlen nem sikerül valami, vagy kicsúszik, akkor pici humorral lehet kezelni a helyzetet és folytatni. Ha lassan csináljátok, van időd kipróbálni dolgokat, egész más élmény lesz a barátodnak és Neked is. Ráadásul akkor arra is van lehetőség, hogy kommunikálj vele, pár szóban megkérdezve, hogy jó-ez így, vagy hogyan lehetne jobb.
Nem írtad a korod, de az is lehet, hogy egyszerűen csak még nem értél meg teljesen arra, hogy átadd magad az érzésnek, és sikerüljön a "befogadás". Ez nőknél nagyon fontos lelki folyamat is, bármennyire próbálja ma a média és a társadalom "elbiológiásítani" a dolgot.
Ha gondolod, írj privit, segítek konkrétabban is!
Ne hallgass a többiekre,nem tudom mi van ma velük...:)
Nem vagy se dilis,se frigid és még változhat a dolog.
A legfontosabb szerintem a kommunikáció lenne,közted és a párod között.Próbálj ne görcsölni annyira ezen,ha folyton ez a teljesítmény kényszer van benned,akkor nem is lesz jó a szex.
javítás:neki...véghezviszel a kukiján.
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!