Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1 éve vagyok a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve vagyok a barátommal (első) és elég sok időbe telt mire beleszoktam a szexbe. Sőt még mindig vannak gondok. Ez normális?

Figyelt kérdés
Neki volt már 5 komoly kapcsolata. Amikor szeretkezünk eszembe jut, hogy jól csinálom-e biztos, hogy a többiek nem voltak ilyen bénák és ez neki nem jó. Ha vmi nem sikerül teljesen kiakadok. Nem tudom hogy kell mozogni, dilis vagyok vagy ez normális?
2011. ápr. 28. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Dilis vagy. Volt ilyen barátnőm, nem szopott semmit, nem volt egy önálló gondolata sem, amikor megkérdeztem hogy csináljuk, neki mindegy. Ez fantáziatlanságra, frigiditásra, önértékelési problémára, bizalomhiányra utal.
2011. ápr. 28. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem is dilis...kezdeményezz, mássz rá, elégídsd ki orálisan, nem lehet ezeket a dolgokat rosszul csinálni, csak akkor ha nem csinálják
2011. ápr. 28. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem többen vannak még így. Az a baj, hogy a szex közben bizonyítási kényszer van rajtad. A szexet azért csináljuk, hogy örömet szerezzünk magunknak és a partnerünknek. Nem szabad, hogy állandóan a tökéletességre törekedj közben és az élvezet meg a háttérbe szoruljon. Próbálkozni, újítani persze kell, de az esetleges sikertelenséget nem szabad kudarcként megélni.
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem is dilis...kezdeményezz, mássz rá, elégídsd ki orálisan, nem lehet ezeket a dolgokat rosszul csinálni, csak akkor ha nem csinálják
 5/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, megsúgom, ez nem olyan egyszerű, szerintem a legtöbb nőnek nem az. Kicsit dilis vagy, de ez más kérdés. :)

Szóval ha tapasztalatlanabb vagy, mint a barátod, és ő szeret, és ez igazi mély emberi kapcsolat köztetek, akkor az lenne a normális, hogy Ő vezessen, tanítson egy kicsit. Próbáljátok ki az ún. lassú szexet, amikor van sok időtök, és merj szabadon próbálkozni. Ha véletlen nem sikerül valami, vagy kicsúszik, akkor pici humorral lehet kezelni a helyzetet és folytatni. Ha lassan csináljátok, van időd kipróbálni dolgokat, egész más élmény lesz a barátodnak és Neked is. Ráadásul akkor arra is van lehetőség, hogy kommunikálj vele, pár szóban megkérdezve, hogy jó-ez így, vagy hogyan lehetne jobb.

Nem írtad a korod, de az is lehet, hogy egyszerűen csak még nem értél meg teljesen arra, hogy átadd magad az érzésnek, és sikerüljön a "befogadás". Ez nőknél nagyon fontos lelki folyamat is, bármennyire próbálja ma a média és a társadalom "elbiológiásítani" a dolgot.

Ha gondolod, írj privit, segítek konkrétabban is!

2011. ápr. 28. 09:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Az a baj h szerintem ha ez nem változott ennyi idő alatt akkor már nem is fog...
2011. ápr. 28. 09:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a többiekre,nem tudom mi van ma velük...:)

Nem vagy se dilis,se frigid és még változhat a dolog.

A legfontosabb szerintem a kommunikáció lenne,közted és a párod között.Próbálj ne görcsölni annyira ezen,ha folyton ez a teljesítmény kényszer van benned,akkor nem is lesz jó a szex.

2011. ápr. 28. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Nehogy már azt hidd,hogy nekünk akkor jó a sex,ha egy komplett talajgyakorlatot véghezviszel a kukinkon.Nincs veled semmi gond,viszont a kommunikációt fejlesztenetek kellene,ez tény.Amikor pedig azt mondja,hogy jó,akkor azt érdemes elhinni.22/F
2011. ápr. 28. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:

javítás:neki...véghezviszel a kukiján.

22/F

2011. ápr. 28. 10:26
 10/15 dudas krisztian válasza:
szia. szerintem lelkileg,de csak lelkileg légy eg kicsit mazohista "kielégítetlen,bizalomhiányos" stb...nem fogsz tőle megváltozni csak lesz hozzá kedved meg ilyesmi,hogy ösztönözni fog és akkor menni fog adolog és te is tudni fogod hogy jól csinálod!De ismétlem csak lelkileg és nem testileg légy mazohista azaz önsanyargató.szia krisz..
2011. ápr. 28. 10:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!