Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó nekem? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. De nem élvezem egyáltalán az együttlétet..Kicsi bizsergés, de semmi több. PEdig szeretjük egymást, ő sem önző szex terén, kényeztet is, stb. De soha sem volt még orgazmusom, hüvelyi. Attól félek, sosem lesz. Így pedig nem tudom, hogyan tovább...szenvedély van, de semmi "olyan"érzés...2011. ápr. 28. 00:42
1/7 anonim válasza:
Lehet benned vannak gátlások. Totál át kéne magad adnod a helyzetnek, ne gondolkozz semmin, csak legyél, élj a pillanatnak, éld meg a pillanatot és kész. Ezt próbáltad már?
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam...de nem segít semmi...bennem van a hiba...:(
2011. ápr. 28. 01:05
3/7 anonim válasza:
Próbáld úgy, ahogy önmagadnak is örömet szoktál szerezni.
4/7 anonim válasza:
Gondolkodj el azon, h mi az, ami igazán beindít. (mindegy milyen perverz dologról van szó) És azt próbáljátok ki szex közben is. Hátha sikerrel jársz :)
5/7 anonim válasza:
Prűd vagy, és ezen csak Te tudsz változtatni. Vagy csak mondogatod magadnak, hogy tudsz, aztán igazából semmit sem teszel érte. Nem kell Neked pasi, élj egyedül.
6/7 A kérdező kommentje:
Fúú, sokat segítettél utolsó: te vagy a megoldásom...Apácának megyek...Eddig miért nem jutott eszembe...
2011. ápr. 28. 10:11
7/7 anonim válasza:
Hülyeség, hogy prűd vagy, ez egyáltalán nem biztos. Olyan is van, hogy nem valók vagytok egymáshoz és kész. De nagyon magasra tetted a mércét a hüvelyi orgazmussal, mert nézz utána: a nők többségének ilyen egyáltalán nincs. Nincs és kész. Ne várd. Ettől mondjuk lehetne élvezni a szeretkezést, csak szerintem te valami extra elvárásokkal indulsz neki. Az orgazmust pedig másképp kell elérni.
33/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!