Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egészségtelenül sokat aggódik azon, hogy terhes vagyok. Mivel hathatnék rá?
Figyelt kérdés
Amikor nem történik semmilyen baleset, nem is csúszik le, nem is lyukad ki az óvszer, akkor is azt akarja, hogy vegyünk tesztet, mert őt idegesíti. És ezzel mostmár engem is kezd idegesíteni. Miért kell ennyire túlaggódnia? Tudom, örüljek, hogy felelősségteljes és örülök is, de ez azért túlzás.2011. ápr. 27. 22:22
1/8 anonim válasza:
Véletlenül sem akar még gyereket. Retteg a gondolatàtól is.
Hàny évesek vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
Mindketten 18. Természetesen én sem akarok, ha valami "baki" történik, akkor én is nyugodtabb vagyok, ha veszünk tesztet, de ennyi erővel minden aktus után venni fogunk?
2011. ápr. 27. 22:27
3/8 anonim válasza:
nálam is volt baki egy-kettő aggódtam miatta kicsit de úgy voltam vele, hogy csak nem... meg is úsztuk ma már fogamzásgátlót szed és így jó
4/8 anonim válasza:
Hát vedd meg azt a tesztet. Ha utána is folytatja akkor bolond.
5/8 anonim válasza:
A teszt amúgy is csak 2-3 hét elteltével mutatja ki a terhességet...
Próbáld neki elmondani, hogy örülsz, hogy figyelmes, és felelősségteljes, de számodra már sok ez az aggodalom. Beszéljétek meg, hogy esetleg a gumi mellett alkalmazzatok más fogamzásgátló módszert is, hogy biztonságban érezzétek magatokat.
23/n
6/8 anonim válasza:
Menjetek el egy dokihoz és világosíttassátok fel magatokat a lehetőségekről/eshetőségekről és ha többet fogtok tudni a srác is meg fog könnyebbülni. Ismeret hiány okoz csak félelmet.
7/8 anonim válasza:
Használjatok fogamzásgátlót. Amúgy meg mondd el neki, hogy mikor szokott megjönni. Meg azt is, hogy ne olvasson hülye story-kat, ahol a nő teherbe esett, meg olyanokat se hallgasson, hogy egy nő úgy akarja megfogni a pasit, hogy teherbe esik. Mégis melyik nő használná erre egy gyerek életét? Meg milyen lenne az a család utána? Mégis hallani ilyen rémisztgetéseket. Marhaság.
8/8 anonim válasza:
Egy pár babacipővel meglephetnéd, csak a poén kedvéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!