Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K. Rvához kell gumit vinni? Vagy annál van és benne van a tarifában? Vagy fogamzásgátlót használnak?
Nemrég csak úgy kíváncsiságból nézegettem szexpartner oldalakat.És találtam az egyiken egy írdatlan szép bombázót.Olyat aminél civilbe esélyem sem lenne(Mert csak az ilyen 120kg feletti nőknél van esélyem pedig jóképű,udvarias figura vagyok).Úgy döntöttem hogy kipróbálom a dolgot.Felhívtam a pipit,beszélgettünk(egyébként fősulis kiscsaj),egyeztettünk...stb.De ezt konkrétan nem akartam megkérdezni tőle,mert sztem elég lúzer kérdés lett volna.
20/F
Jaj menj már, mitől gáz elmenni egy hajtóshoz?
Nem mindenkinek van ideje és türelme udvarolni, megfelelni a rokonoknak, stb.
Ha valakinek ilyen időszaka van az életében akkor járja a tereket és mutogassa magát?
Én elmentem egyhez házhoz, és azt kell mondjam keményen kihasznált. Nem engedte, hogy a puncijához hozzáérjek... nem akart ő felül lenni! (mert ő azt úgy nem szereti), egy idő után nem akart velem csókolózni, ráadásul 15 perccel hamarabb abbahagytuk, mert jön az apja és neki segítenie kell neki. És ezeket nem kitalálom, tényleg így voltak. De mit tehetettem volna? Nem állhattam le vele veszekedni...
Valószínüleg csak én voltam ilyen szerencsétlen és egy nagyon rossz csajt fogtam ki, mindenesetre nagyon elpazaroltnak érzem azt a 10.000 ftomat arra a 40-45 percre...
Lehet az volt a baj, hogy én előre fizettem neki, mindenképp a végén fizess, és kiszámolt pénzt vigyél, nem fog vagy nem akar majd visszaadni ha úgy adódna.
Azthiszem az utolsó kommentelők kicsit félreértették a kérdést.A kérdés nem arról szólt hogy érdemes-e elmenni,hanem arról hogy kell-e gumit vinni.Az elmenetel az már eldöntött tény,mert tetszik a nő.
De mivel időt is energiát pazaroltatok rám ezért röviden válaszolok miért.
07:35
"Egy óráig keményen cuccol a csak? Akkor is ha 1 perc után piff-puff lesz? Vagy akkor az aktus technikai okok miatt szünetel és 1 percért fizettél 1 órát?"
Nem vagyok kezdő,tudom hogy kell ügyesen csinálni a dolgokat.Csak k.rvánál nem jártam még.
08:18
"... vagy keress barátnőt ami a legértelmesebb lenne az egészet tekintve..."
Erre sem idő sem lehetőség nincs jelenleg.A munka,tanulás,családi ügyek mellett már csak csekély idejű intellektuális(olvasás,filmnézés..stb)kikapcsolódásra marad időm és energiám.De mivel nem vagyok pap sem szerzetes ezért a szexre is szükségem van egy bomba nővel.És ez a dolog most csak így kivitelezhető.
09:33
"Kurv*zni gáz! Amúgy meg ha 15 ezer egy óra, akkor elárulom, hogy negyed ennyiből megvehetsz magadnak valami libát egy szórakozóhelyen."
Nem gáz,a faterom egyik jó barátja egy dúsgazdag menedzser aki folyamatosan jár nőkhöz.És ha egy pénzeszsák is csinálja ezt az nem lehet gáz.
Szórakozóhelyekre nem szeretek járni,az olyan helyzeteket meg nem szeretem ahol a WC-be meg a kocsiba kell gyorsan,kapkodva,kényelmetlenül dugni.
"mellesleg egy csomag koton majdnem ezer forint már, jobb ha tőlem tudod :) nem 250 ft"
Most vettem egy 12-es csomag óvszert 680-ért. A hármas csomag 290 lett volna. Valaki nagyon bénán vásárol nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!