Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K. Rvához kell gumit vinni? Vagy annál van és benne van a tarifában? Vagy fogamzásgátlót használnak?
Nemrég csak úgy kíváncsiságból nézegettem szexpartner oldalakat.És találtam az egyiken egy írdatlan szép bombázót.Olyat aminél civilbe esélyem sem lenne(Mert csak az ilyen 120kg feletti nőknél van esélyem pedig jóképű,udvarias figura vagyok).Úgy döntöttem hogy kipróbálom a dolgot.Felhívtam a pipit,beszélgettünk(egyébként fősulis kiscsaj),egyeztettünk...stb.De ezt konkrétan nem akartam megkérdezni tőle,mert sztem elég lúzer kérdés lett volna.
20/F
Van neki, saját jól felfogott érdeke.
Ha ilyenen tököl akkor már ne is menj, ha anélkül hajlandó akkor sem ajánlott (nem csak neked hajlandó anélkül erre gondolj) legalábbis gumi nélkül klasszikus aktust semmiképp se.
00:52
Hát nem olcsó(az én vagyoni helyzetemhez képest).10ezer fél óra,15ezer 1 óra.Azt mondta hogy popószexet,szadót meg túl perverz dolgokat(pisi-kakiszex)nem vállal de azonkívül mindenre kapható.De gondolom k.rvánként eltérőek a tarifák és a szolgáltatások.
15 ropit kiadsz egy félórás kefélésért valami k*rvával, de sóher vagy venni 3 db kotont 250ft-ért?
Remélem, hogy kamu a kérdés.
Nem,15ezer az 1 óra ennél a szolgáltatónál.Én is sokalltam de arra hivatkozott hogy igen keresett szolgáltató.Egyébként kíváncsiságból felhívtam még 1-2 csajt(a jobbak közül),azoknál is hasonló árak voltak.
Nem sóherságból kérdeztem most a gumit,csak azért hogy vigyek-e magammal vagy ne.
"Vagy fogamzásgátlót használnak?"
A fogamzásgátló nem véd meg a fertőzéstől, érted? Mindenképpen gumival kell kefélned ismeretlen nőket.
A fogamzásgátló az egy monogám kapcsolatba való, a barátnőddel, mikor egyikőtök se kefél mással és nem visz haza fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!