Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százalék esély van arra hogy teherbe esik a barátnőm az előváladéktól? (Óvszer és tabletta használata nélkül? )
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 23:23
1/12 anonim válasza:
A volt nőmmel óvszer(ek) nélkül csináltuk kb fél évig(majdnem napi rendszerességgel), ő megbízott bennem annyira. És soha nem is volt gond. 20f
2/12 anonim válasza:
évente 100 nőből 38 esik így teherbe (Pearl index mérései alapján. google a barátod)
3/12 anonim válasza:
nem gyakori, de előfordul... én már voltam gumi nélkül a bnőmben, de nem volt gond pedig lehet volt egy pici előváladékom, de jobb nem kísérteni...
4/12 anonim válasza:
50%... nem kell feszítgetni a határokat!
5/12 anonim válasza:
Van rá esély.
Hívjátok majd a kölköt Kicsi Esélynek!
Ismeretségi körömben is van ilyen (csak nem így hívják).
6/12 anonim válasza:
38,74% pontosan 2010-es felmérés alapján.
De egyedre lebontva 50%, vagy igen, vagy nem.
7/12 anonim válasza:
Egy év alatt kb. 40%. Ha nektek ez kicsi esély, akkor grat...
Nem kellene egy gyerek életével szórakozni.
8/12 napietus válasza:
előttem leírták. nem hiszem el, hogy a 21. században még szexelnek emberek védekezés nélkül úgy, hogy nem akarnak gyereket...oszt a középkorra mondjuk, hogy sötét...
9/12 anonim válasza:
50-50! vagy igen, vagy nem! :)
Viccet félre téve, jobb félni (és védekezni) mint megijedni!!! Szerintem ne kockáztassatok! Ha a barátnőd úgy gondolja és megoldható akkor a tabit ajánlom, nálunk az bevált az elmúlt 5 évben! Ha még nem szeretné akkor inkább zsugorfóliázd a rudit mert még mindig olcsóbb egy csomag gumi mint a pelenka! :):):)
25/f
10/12 A kérdező kommentje:
Milyen tablettát?És hány éves kortól adnak?
2011. ápr. 27. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!