Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszereknél hány százalék az esély hogy elszakadjon? Csak óvszerrel és tabletta nélkül hány százalék az esély hogy teherbe esik valaki?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 22:04
1/8 anonim válasza:
Ha jól használod akkor nagyon kicsi. Ha nem jól használod, akkor pedig elég nagy!
3/8 anonim válasza:
Á, közel sincs 5-10%. Mi 12 éve védekezünk csak óvszerrel, és nézzük a statisztikát: Kb. 1500 együttlét, és ebből 1-szer szakadt ki, ami ha jól számolom 0,07%. :D Véletlenül egyszer sem lettem terhes.
4/8 anonim válasza:
5-10% esélynél nálunk akkor vagy 40x szakadnia kellett volna minimum, de egyszer se szakadt...
Ha jó méret, nem levegős alatta, nem száraz, akkor erősen közelít a 0-hoz a szakadás esélye, ha viszont levegős alatta, száraz, nagy vagy éppen kicsi, akkor viszont nagy eséllyel szakad...
5/8 anonim válasza:
Minden 99% mindig ott van az ördög akár tabletta,akár óvszer,akár spirál vagy bármi mindig ott van az a bizonyos 1% ugyhogy mindig nagyon vigyázzatok,mert az ördög nem alszik és az 1% bármikor beüthet!
6/8 anonim válasza:
ja, az 5-10%-ot az óvszer megbízhatóságára gondoltam :D:D Sorry :D
7/8 anonim válasza:
Mi 20 éven keresztül ezt használtuk, egyszer se szakadt ki, terhes meg akkor lettem, amikor nem használtuk (mert babát akartunk, de akkor meg azonnal bejött mindig).
8/8 anonim válasza:
a gumi ha rendesen használják, nem szakad ki. azok akik itt ezzel jönnek inkább csak paráznak hogy kiosztják őket és egyszerűbb azt írni hogy elszakadt, mint hogy nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!