Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Amikor az első barátot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Amikor az első barátotokkal jártatok és eljutottatok odáig, hogy megcsókoltátok, átöleltétek egymást és a barátotoknak felállt akkor hogyan viselkedtetek? Lejjebb tovább.

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem volt kínos nektek? Tudom, hogy ez inkább imponál egy nőnek, de akkor is, aki még tapasztalatlan az azért megilletődik és zavarba jön először nem?
2011. ápr. 26. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem jöttem tőle zavarba, ez természetes dolog egy egészséges férfinál, hogy kívánja a párját.

Csak mosolyogtam egyet, és erősebben átöleltem/magamhoz szorítottam őt. :)

21/L

2011. ápr. 26. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a barátom érezte kínosnak, aztán próbáltam feloldani a hangulatot, és nevettünk, viccelődtünk, megöleltem...
2011. ápr. 26. 21:24
 3/4 anonim válasza:
100%
először fura volt de nem szóltam neki ő sem szólt úgygondolta hátha nem veszem észre:D de ne aggódj meg fogod szokni és nem lesz kínos
2011. ápr. 26. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elsőre nagyon fura volt, azt hiszem mindketten zavarba jöttünk egy kicsit, de aztán egymásra mosolyogtunk és minden rendben volt :)
2011. ápr. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!