Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a kisajkam, és ha bugyit húzok szabályosan kidudoodnak, és attól félek, hogy nyáron ha strandra megyek akkor ugyanugy abból id ki fognak dudorodni! Tippek?
Figyelt kérdés
Segítsetek .. mit tegyek? mert gondoltam már arra hogy shortos bikinit veszek de azok nem olyan kényelmesek.Ha van valami tipp akkor írj.2011. ápr. 26. 20:29
11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !!
amúgy eddigis bugyiban voltam de engem zavart.
2011. ápr. 27. 15:30
12/12 anonim válasza:
Neharagudj de akkora hulyesegen aggodsz! Az most olyan mint a pasiknak is látszik a kisebb vagy nagyobb meret. Es akkor mi van ne menjenek strandra? Szerintem meg az sexi a csajoknál ha kilog a cica nyelvecskeje...
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!