Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Hát hol is kezdjem, talán az elején. :)
A barátomhoz lassan 3hónapja költöztem, nagyon jól megvagyunk, néha egy-egy vita, sosem veszekedés, mindent megtudunk egymással beszélni, harmonikus úgymond a kapcsolatunk. Egy gond van. Eléggé szexcentrikus vagyok, nő létemre nekem sosem volt olyan, hogy "fáj a fejem, ne most légyszi" és ehhez hasonló dolgok. Imádok a párommal szexelni! De mostanában mindig fáradt, én is dolgozok, ő is dolgozik, de minden este, amikor szeretnék valamit, annyit mondd : fáradt. Kívánom őt, és ő is ezt mondja, de nemtudom elhinni sajnos... :( Ha belemegy, hogy szexeljünk, elkezdjük, de azután 5-10 perc és végez. Ezutóbbi már az elejétől kezdve jelen volt a kapcsolatunkba, amikor ő elmegy, várunk egy kicsit és folytatjuk. De hiányzik a szex, hiányzik, ahogy hozzám ér. Annak még örülök, hogy legalább csókot ad. Félek hogy elhidegülünk egymástól, viszont mindenben megértjük és tudunk segíteni egymásnak. Csak ez a szex dolog aggaszt.
Már beszéltem is vele komolyan, de nem használt. Szerintem őt is rosszul érintik ezek a dolgok, mint pl. az, hogy hamar elmegy.
Hívhattok nimfománnak, vagy szexéhesnek,
nemérdekel, csak kérlek titeket, próbáljatok segíteni nekem, mert nemkívánom azt senkinek, hogy boldogok együtt, nincs veszekedés, maximum nézeteltérés, és a szex miatt menjem tönkre a kapcsolat!
Előre köszönöm a válaszokat!
20/L
Napközben, bármikor, ha kettesben vagytok, élvezzétek ki egymás érintését. Egy-egy ölelés, rendes csók, egy simogatás még a legrohanóbb menetrendbe is bele kell férjen, és segít ébren tartani a tüzet.
Este meg lehet beszélni előre, hogy holnap igyekeztek úgy rendezni a napot, hogy estére maradjon energiátok a szeretkezésre. Lehet ezt is tervezni, nincs azzal semmi gond.
Aztán ha ez már működik, lehet több hangsúlyt fektetni a spontaneitásra.
Ha kíván, és benne van, akkor esetleg egyszer-egyszer ő okoz neked némi élvezetet, aztán alszotok egyet. ;) Vagy ha máshoz van kedve, akkor kezditek elölről, és neked a második menet, neki meg az első.
Remélem, érthető volt a virágnyelv.
Nehéz helyzet, ha az egyik sokkal több szexet akar, mint a másik. Rengeteg kompromisszumot kell kötni, ha együtt akartok maradni. De nem lehetetlen.
Állítsd be az órát 45 perccel korábbra. Akkor nem mondhatja, hogy fáradt.
Kérnék abból a plussz szexualitásból, neked úgy is sok, az én feleségemnek meg egyáltalán nincs.
első : köszönöm válaszod! :)
második : hiába, reggeltől este hatig dolgozik, mindenféleképp fáradt.. :( de már beszéltem vele, és már jobb mint volt.:)
bennem túl árad sajnos, nem tehetek róla.. :(
ha tehetném küldenék a feleségednek belőle egy jókora adagot, hogy boldogok legyetek! :)
Az én barátom sokszor 12 órát dolgozik egy nap,utána általában elég fáradt,és elmarad a szex.Én is olyan vagyok mint te,nagyon igénylem a gyakori együttléteket:)
Eleinte arra gondoltam,hogy nem is kíván igazán,csak le akar rázni ezzel a szöveggel,hogy ő fáradt.Sokszor beszéltünk már erről és nekem adott igazat,és látom rajta,hogy amikor kevésbé fáradt,nagyon igyekszik mindenben a kedvemben járni (nem csak a szex terén).Szóval szép lassan magamtól rájöttem,hogy 12 óra meló után azt igényli,hogy megöleljem és beszélgessünk aztán aludjunk.
21/L
Szia! Először is őszinte részvétem! Én is ugyanebbe vagyok mint te csak én fiú vagyok! Imádom a barátnőmet de ez elcsesz mindent!Szexuálpszichológus szerint van olyan hogy a másiknak nincs akkora igénye. Ilyenkor jobb odébb állni mert mint ahogy saját magad is tapasztalod a környezetedben a hosszú ideje tartó kapcsolatokban a szex leginkább ritkul mint szaporodik. Ha már most eljött ez a probléma akkor később sem lehet jóra számítani. "Kiéheztetni" nem lehet a másikat mert ugye ettől még neki még neki nem lesz nagyobb szexuális vágya csak max akkor abban a pillanatban jobban kíván. Ez olyan dolog amiről te nem tehetsz és ha mindennap földhöz vágod magad hisztizve hogy márpedig te szexet akarsz akkor sem fog változni. Egy kicsit próbálj meg elbeszélgetni a pároddal ami persze szart se fog érni!!! Ha pedig szart se érsz vele akkor hagyd a francba! Annyi kiéhezett pasi van aki szívesen szexelne veled reggeltől estig! Amit még mellé tudok fűzni: Az ha a párod férfi léttére nem kíván annak valami oka van(ha elmondja szeret és tisztel ha nem egy bunkó és inkább pite jár neki mint pina)
Én mint férfi el se tudom képzelni hogy olyan fáradt legyek hogy ne szexeljek... Lehet az a baj hogy te mindig is sokat szerettél volna vele szexelni és megunt... sajnos ez is lehet. Én is untam meg lányt azért mert bármikor Bármennyiszer tudtam vele szexelni... Most hogy már egy olyan lány mellett vagyok aki nem akar velem szexelni állandóan szexelnék :D Na ilyen ez a filmes szakma!
Szóval én mint sorstársad ennyit tudok mondani... végül is ezt is csak azért írtam le mert sajnállak hogy ilyen a párod és persze azért hogy te talán tudsz valamit lépni ez irányba, már ha én nem tudok... Sok sikert csajos és csak büszkén mert azért csak egy nő vagy!!
24 ff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!