Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogykezdjek neki:S? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szval barátomon látom h nagyon szeretné vagyis vágyik rá hogy bevezessük a szexbe azt hogy le***om, de én valahogy nemmerek nekiálni. :S most mondjak olyat hogy lemehetnék? vagy te szeretnéd ha én érted? =/ olyan kínos ez . sőt a félelem ami bennem van az az hogy neki egyáltalán nemtetszene ahogy én csinálom:S2011. ápr. 26. 18:35
1/8 anonim válasza:
nem kell hozzá beszélni, szimplán lépj a tettek mezejére
2/8 Helloittvagyok válasza:
Ó,lazulj el.Nálunk ez minden nap benne van,de oda-vissza ám!Lazulj el és remélem tetszeni fog,anélkül kínszenvedés lesz,ha neked nem jó!
3/8 anonim válasza:
Először is, ha nem akarod ne csináld még. Ha biztos vagy benne, hogy szeretnéd, akkor én úgy tennék a helyedben, hogy mondjuk csókolóztok az ágyban már ruha nélkül, és elkezded egyre lejjebb csókolni végig a testén, közben esetleg a kezeddel simogathatod ott neki, puszilgatod a hasát ilyesmiket, aztán a péniszére is először puszit adsz, simogatod ismerkedsz vele. Elsőre lehet elég is ennyi és majd legközelebb továbbmész, de persze ha szeretnéd folytatni, akkor bekapod rövidebb időre csak éppenhogy, aztán szépen így fokozatosan.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezeket a válaszokat:) sokat segítettetek :) kicsit megnőtt az önbizalmam:$
2011. ápr. 26. 18:49
5/8 anonim válasza:
Nálunk vicces volt, mert én végülis megkérdeztem tőle egyszer, ilyen remegő hangon, hogy mit szólna hozzá, ha megpróbálnám, mert tök szeretném:) Mondta, hogy háát, ha ennyire szeretnééém...:P Aztán nem igazán voltam ügyes elsőre, természetesen:D Akkor kijelentette, hogy nem is érti, mit kell ezen ennyire hype-olni. Később belejöttem viszont, és már ő szokta kérni;)
6/8 A kérdező kommentje:
juj dejó hogy irtál:) na ez tök jó:) remélem énsem leszek anyira béna=/ de gyakorlás teszi a mestert:$
2011. ápr. 26. 19:35
7/8 anonim válasza:
Azt hittem, hogy a csillagozott rész a "szár" szót takarja, hát néztem is a válaszok láttán :D
8/8 A kérdező kommentje:
hihi :)
2011. ápr. 28. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!