Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén ti képesek lennétek jobb jegyért szexelni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem nem engem érint!2011. ápr. 26. 16:14
11/14 A kérdező kommentje:
Utcsó most ezt miért mondod senki nem fikázta a másikat v te tanár vagy és szeretnél vmelyik diákoddal dugni?:D
2011. ápr. 26. 18:28
12/14 Helloittvagyok válasza:
Tottál igaz,én se tettem volna soha,nem is tenném,ha a munkahelyemen kéne például.Van,akinek szerelem kell a szexhez,nem erkölcsi kérdés ez nálam.Lelkileg lenne megterhelő,és ha párja is van az embernek,ahhoz már csak gratulálni tudok.Meg amúgyis.Aki a tükörbe tud nézni utána,tegye.
13/14 anonim válasza:
Kérdező:16:29-et ajánlom.
Másrészt elítélem a manipulatív embereket, és az "érdek" cselekedeteket (érdekházasság,érdekdug@s stb.)
34 ffi
14/14 anonim válasza:
34ff. Valószínűleg téged sosem állítanának ilyen döntés elé. De egy nő, ha szétnézel a nagyvilágban, nap, mint nap "érdekdug". Mert az egzisztenciával rendelkező, korosodó, nem túl jóképű férfi beletörődik abba, hogy ha fiatal és szép nőt akar, akkor bizony az már nem fér bele, hogy okos is legyen. Visszafelé nem írom le, egyszerű. Szóval valahol ez is hasonló szitu. Egyébként nem voltam sosem ilyen helyzetben és szerintem nem mennék bele, de úgy gondolom, hogy ahogy a meg nem nyert lottópénzt könnyen adakozza el mindenki, úgy a fel nem kínált, nem teljesen tisztességes, ámde jelentős előnnyel járó ajánlatot is könnyű visszautasítani. (és itt nem egy 3-as vs. 4-es melléktantárgy jegyére gondolok, hanem egy olyanra, aminek tétje van[pl. egyetemre bejutás]) Ahogy írtam is, nem áll mögötte tényleges ajánlat. 16:29 voltam (25N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!