Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok őszintén ti képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén ti képesek lennétek jobb jegyért szexelni?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem nem engem érint!
2011. ápr. 26. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem!
2011. ápr. 26. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy jó pasival..miért ne.Ha nem derül ki:-)

22/N

2011. ápr. 26. 16:20
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem leńe kovetkezménye, egyedulálló lenne ö is és én is és még nem is taszítana, igen. És aki fújjog meg elítél, az nézzen magába,hogy ha egy valós ajánlat állna a kérdés mogott,akkor is akkora erkölcscsösz lenne e.
2011. ápr. 26. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Kizárt!!!
2011. ápr. 26. 16:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem. Én szeretek tanulni.
2011. ápr. 26. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Én is csatlakozok az elsőhöz , ha jó pasi simán
2011. ápr. 26. 16:39
 7/14 A kérdező kommentje:
azt a 2. írta
2011. ápr. 26. 16:44
 8/14 anonim ***** válasza:
ez olyan gáz szerintem hogy jobb jegyért...Mi? 4-es vagy 5ös? Egyébként ha már arról lenne szó hogy mondjuk jobb állásért, több fizuért ... az úgy érthetőbb lenne bár én akkor sem tartom valószínűnek hogy belemennék.
2011. ápr. 26. 17:05
 9/14 anonim válasza:
Én kaptam már ilyen ajánlatot, és nemet mondtam. Mielőtt megkaptam az "ajánlatot" a pasi(tanár, 5 évvel idősebb nálam) határozottan felkeltette az érdeklődésem,de ahogy felajánlotta "cserébe" a jobb jegyet, onnantól fogva elszállt az érdeklődésem. Végül nem történt semmi, de így is jobb jegyet kaptam szigorlaton, mint amit érdemeltem volna, csak azért mert tetszettem neki(legalábbis én úgy éreztem). Így is lelkiismeret furdalásom volt kb még 2-3 hónapig,pedig nem tettem semmit (kivéve azt, h nem kértem meg, h rosszabb jegyet adjon :)).
2011. ápr. 26. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok egy-két embernek. Nem kell erkölcssősznek lenni hogy legyen erkölcsi tartásod. Ha nem tudod mi az, ajánlom az Értelmező Kéziszótár-t.

34 ffi

2011. ápr. 26. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!