Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elszakadhatott valami?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadhatott valami?

Figyelt kérdés
Történt a minap, hogy megkívántam a paplanomat és addig sohasem érzett érzés kerített a hatalmába. Komolyan mondom jobb volt mint ha egy csaj kiveri, sőt a cumiztatásnál is. A lényeg, hogy kicsit száraz volt a téma, s így azóta nagyobb a rés a pisilőmön. Kb 1,5X-e lett. Tovább fog ez szakadni, vagy vissza fog forrni?
2011. ápr. 26. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Hogy tudtad a paplannal ezt véghez vinni, hogy 1.5x akkora lett?, Azért durva, h azt mondod orális sexnél is jobb...
2011. ápr. 26. 12:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát azt nem tom, akkor nem fájt, csak utána vettem észre, meg pisinél csípett.

Próbáld ki, megtudod.

2011. ápr. 26. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem kő párnát b@szni.....
2011. ápr. 26. 12:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó tanuljál meg olvasni! Nem párna volt.
2011. ápr. 26. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Ja... Hanem takaró... Micsoda különbség... XD

És ez a fogalmazás is fenomenális...

"Megkívántam a takarómat" XD szánalmas...

Aki megkívánja a takaróját nem hiszem hg össze tudná hasonlítani a "cumizással", mert még nem sok részed lehetett benne... XD

2011. ápr. 29. 10:58
 6/11 anonim válasza:
100%

Ha vérzik, gennyedzik, (fáj) akkor előfordulhat, hogy tovább is szakad. Jobb felkeresni orvost.

Ha láthatóan sebes, előfordulhat, h visszaforr de én akkor is javaslom egy dokinak megmutatni.

Amennyiben semmi fájdalmad nincs (pisiléskor) és nem is látszik rajta sérülés (vagy csak kicsit piros) akkor semmi baj nem lesz vele. Elképzelhető, hogy kicsit megnyúlt ott a (corpus spongiousom) rugalmas szivacsos szövet.

2011. ápr. 29. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszm h elszakadt!

Megb*sztad a paplant hú

figyu a pàrnàval ne csinàld mer ha a volt csajod a paplanka vagy nevezük pap Lenkènek megtuja elhagy lehúzòdik rólad

2011. ápr. 29. 11:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Zsír, majd vigyázok nehogy féltékenyek legyenek egymásra.
2011. ápr. 29. 13:28
 9/11 A kérdező kommentje:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszi, nem fáj már, de elmegyek dokihoz.

2011. ápr. 29. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell dokihoz menni vele,nagyon gyakran mosd meg hogy a seb legyen mindig tiszta például minden pisilés után s meglátod hogy nagyon hamar be gyogyul,én nem okoskodni akarok de van tapasztalatom a sebek korul,gyogyulást
2011. ápr. 29. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!