Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztetek már együtt másik párral? Tapasztalatok?
Nagyon szeretnénk kipróbálni, milyen lehet egy másik párral szexelni, de kicsit félelmetes is a gondolat.
Kinek mi a tapasztalata?
Nem szeretnék olyna kommenteket kapni, hogy "én nem próbálnám ki", "ez beteges", "a kérdező idióta", "megcsalt a párom", stb...
Tényleg azok írjanak akik próbálták, vagy próbálnák.
köszi
Erre nem is gondoltam, pedig ez is izgató, hogy közben nézed a másikat, de konkrétan a párok egymással nem érintkeznek...
De én az érintkezősre gondoltam.
Szia!
Mi is elkezdtünk rajta gondolkodni, valamikor szeretnénk kipróbálni.
25L/30F
Csak párom attól fél, feszélyezné őt, hogy ott van rajta kívül még egy férfi.
Egyébként nekünk is hasonló a felfogásunk: mindent ki akarunk próbálni, ami nem okoz fájdalmat se nekünk, se a másiknak :)
Utolsó vagyok.
Egyelőre beszélgetünk csak róla, utána olvasunk, véleményeket, tapasztalatokat keresünk :)
Így is kell:)
Mi szeretünk ilyen filmeket nézni,belképzelni magunkat a szerepekbe,próbáljátok ki.Bár kevés jó filmet találni,általában mindegyikben csak tömény szex van.Olyat keressetek amibe van egy kis történet,kis közvetlenség.
Bár elképzelni biztosan más mint a valóságban.De szerintem rá lehet hangolódni biztosan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!