Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztetek már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztetek már együtt másik párral? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk kipróbálni, milyen lehet egy másik párral szexelni, de kicsit félelmetes is a gondolat.

Kinek mi a tapasztalata?

Nem szeretnék olyna kommenteket kapni, hogy "én nem próbálnám ki", "ez beteges", "a kérdező idióta", "megcsalt a párom", stb...

Tényleg azok írjanak akik próbálták, vagy próbálnák.

köszi

2011. ápr. 26. 11:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam, pedig ez is izgató, hogy közben nézed a másikat, de konkrétan a párok egymással nem érintkeznek...

De én az érintkezősre gondoltam.

2011. ápr. 26. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp ugy kezdeném a dolgot,hogy először csak közös programok ,ismerkedés stb.Szimpi esetén egymáselőtt szeretkezni,pettingelni,és ha jók az élmények utána esetleg már csere is mehetne.Az első voltam
2011. ápr. 26. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is elkezdtünk rajta gondolkodni, valamikor szeretnénk kipróbálni.

25L/30F

Csak párom attól fél, feszélyezné őt, hogy ott van rajta kívül még egy férfi.

Egyébként nekünk is hasonló a felfogásunk: mindent ki akarunk próbálni, ami nem okoz fájdalmat se nekünk, se a másiknak :)

2011. ápr. 26. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak.Probálgatni kell és ha nem megy a dolog vagy kellemetlenséget okoz,akkor nem kell erőltetni szerintem.
2011. ápr. 26. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Egyelőre beszélgetünk csak róla, utána olvasunk, véleményeket, tapasztalatokat keresünk :)

2011. ápr. 26. 15:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Így is kell:)

Mi szeretünk ilyen filmeket nézni,belképzelni magunkat a szerepekbe,próbáljátok ki.Bár kevés jó filmet találni,általában mindegyikben csak tömény szex van.Olyat keressetek amibe van egy kis történet,kis közvetlenség.

Bár elképzelni biztosan más mint a valóságban.De szerintem rá lehet hangolódni biztosan.

2011. ápr. 26. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a feleségemmel és egy másik párossal az egymás melletti szeretkezésig jutottunk el most nyáron. Ugyanitt a Gyk.-n ismertünk meg egy szimpatikus párt, akinek a nőtagja 22 éves volt, a párja pedig 32. Egy közös Balatonparti hétvégét hoztunk össze. Szeretkezni kezdtünk az első este a nyaraló nappalijába, ami nagyon izgalmas volt, de távol voltunk egymástól. Azért láttuk egymást! :-)Másnap este már egy ágyon voltunk és úgy szeretkeztünk. Nagyon jó volt, de még nem mertük megtenni, hogy a másik pároshoz érjünk, pedig a vágy már megvolt. Ezzel el is szállt a lehetőség, mert másnap indultunk haza. Persze bíztunk a folytatásban és azt mondtuk, hogy akkor több is fog történni, de sajnos két hét után szakítottak (egyéb okból). A leánnyal azóta is tartjuk a jóbaráti kapcsolatot, de az új párja nem vevő az ilyen játékokra. Ennek ellenére az a hétvége mind a négyünknek felejthetetlen és gyönyörű és izgalmas volt. Az ilyet nem szabad kihagyni!!!
2011. ápr. 27. 13:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Huh, hát ez nagyon izgató és fülledt lehetett, főleg egy balatoni alkalommal, nagyon tetszett a történet.
2011. ápr. 28. 08:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Megkaptad a mailemet? Válaszoltok majd?
2011. ápr. 28. 10:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!