Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztetek már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztetek már együtt másik párral? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk kipróbálni, milyen lehet egy másik párral szexelni, de kicsit félelmetes is a gondolat.

Kinek mi a tapasztalata?

Nem szeretnék olyna kommenteket kapni, hogy "én nem próbálnám ki", "ez beteges", "a kérdező idióta", "megcsalt a párom", stb...

Tényleg azok írjanak akik próbálták, vagy próbálnák.

köszi

2011. ápr. 26. 11:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyon szívesen kipróbálnám!Igazad van a kérdésedben amikor azt irod:Kicsit félelmetes:)Igy vagyok én is,viszont egyben nagyon izgató is számomra a gondolat.Épp tegnap néztünk a párommal egy ilyen videót,és eszméletlen felizgultunk rá mindketten,nagyon jót szeretkeztünk utána.

Ha az ember nem birtokló,akkor szerintem működhet egy ilyen játék.Biztos sokan megkritizálják majd a kérdést,és lehet az én válaszomat is,de kit érdekel.Ők egoisták kisajátítóak birtoklók.

Én azt olvastam egyszer,ha meg akarod tartani a szerelmedet,akkor nyitva kell tartanod a kezed,mert ha fogsz valamit,az előbb utobb menekülni akar...

Viszont ki akar menekülni egy olyan kapcsolatból,ahol a szabadság minden feltétele adott? Szerintem ha ez a pár hasonlóan gondolkodik,akkor az ilyen felállás CSODA lehet!

Szóval én igy gondolom:)

2011. ápr. 26. 12:08
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Válaszom az életkorotoktól függ.
2011. ápr. 26. 12:08
 3/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Az első vagyok.
2011. ápr. 26. 12:13
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. :)

Barátnőm 27, én 26.

2011. ápr. 26. 12:33
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Nincs ilyen téren tapaszutalatunk.
2011. ápr. 26. 12:35
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszi, de ha nincs tapasztalatod, minek írsz?

Ezt sosem értettem, kb mint oviban:

- Óvónéni: - Ki szeretne lisztgyurmázni.

- Óvódás: - Én neeeem!

2011. ápr. 26. 12:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én 34 párom 29éves.Esetleg van kedved levelezni a témával kapcsolatban priviben?
2011. ápr. 26. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:
ja az első voltam
2011. ápr. 26. 12:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan élményem volt, hogy egy szobában voltunk egy másik párral, de mindenki csak a saját párjával volt. Nem tudom, hogy te is így gondolod-e. Másrészről, nálunk és a másik párnál sem történt konkrét behatolás, csak petting. De szerintem ez egy nagyon különleges élmény...

Nekem nem is annyira félelmetesnek tűnt, inkább az hogy gátlásosabb voltam miatta. De hidd el, ott nagyon hamar elfelejted azt, hogy görcsölj rajta.

Különben is csak egy életünk van, hogy kipróbáljunk minden jót, max ha nem tetszik, utána nem éltek vele. De amit nem próbáltál nem tudhatod, hogy mit veszítesz....

2011. ápr. 26. 13:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Bocsi 23/n
2011. ápr. 26. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!