Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom ugy, hogy a német lányok nagyon rondák?
Szerintem nem lehet meghatározni hogy melyik országban a legszebbek, mert mindenhol vannak szépek csúnyák. A szépség pedig relatív. Én meg elég sok németet ismerek ahhoz hogy mondhassam nem csúnyák.
2011. ápr. 26. 13:31
az arányokat nézzétek, ne hogy hány db-t látattok! amit a 3. mutatott vagy nem is tudom hanyadik, szépnek szépek de darab számra voltak... és egy egész országról beszélünk, nem egy épületben lévő lányokról... amúgy szerintem is a magyarok legszebbek, én is szépnek tartom magam, persze vannak szépség hibáim, de attól még jó nőnek tartom magam.!
2011. ápr. 26. 14:04
Én már jártam Németo.-ban, jó pár hetet töltöttem be, pár városban megfordultam, de tényleg nem túl szépek az ottani nők, persze akad köztük egy pár szép is, de sajnos az a kevesebb, nem elég, hogy nem is szépek, de a modoruk sem a legjobb.
Amúgy azt nem tudom, hogy tudtátok-e, de fürdőkádat sem sürűn látogatják, tehát náluk nem minden napos a fürdés mint itthon nálunk, amin én ledöbbentem, mert mindenki a német precizitásról beszél minden téren!
2011. ápr. 26. 14:28
Nem fürödnek minden nap mert náluk nem ez a szokás. Nem tudom mit kell ezen meglepődni. Ha Magyarországon nem lenne ciki ha valaki nem fürdik minden nap itt se lenne ennyire felkapva. Nem is egészséges. Nem azt mondom én nem fürdök minden nap de ez az igazság. Ettől még nem lesz valaki kevesebb úgy utálom az ilyeneket. Egyik se büdös ba*meg, mit kell ilyenen fenn akadni? Más kultúra. Araboknál böfögni szokás az asztalnál ha ízlett a főzt úristen akkor mi van?
2011. ápr. 26. 14:53
Csak azt nem értem, hogy miért veszed ennyire a szívedre, hogy mit írtam a németek fürdési szokásairól! Német vagy? Mert talán akkor megérteném a problémádat, de így ne haragudj nem értelek!
Amúgy, nem tudom, hogy csak úgy a levegőbe beszélsz-e, de nincs egy kellemes szaguk..., szóval be lehet fejezni mások oltását feleslegesen, keménykedj másokkal, akik fäszságokat, meg hülyeségeket írnak! Észlény!
2011. ápr. 26. 15:46
a német tankönyvember szoktak lenni képek német emberekről és láttam már szép lányt is de legtöbbször csúnya gyerekekkel találkozom...
14l
2012. jan. 22. 11:54
Utolsó előtti! Azért szívügyem mert ki nem állhatom ha egy ember tudatlanul másokat oltogat! Igen én éltem kinn, nem a levegőbe beszélem a "fas*zságaimat! És képzeld el egy büdös emberrel sem találkoztam se a buszon sem a városban sem a családnál ahol éltem. Ezzel ellentétben Magyarországon az iskolába a buszon az utcán vannak olyan szagok hogy a gyomrom felfordult. Szóval be lehet fejezni mások oltogatását. :) És attól, hogy nem vagyok német, még meg lehet védeni őket, mert intelligens emberi lény vagyok aki nem hagyja hogy másokat ok nélkül bántsanak. Ezek szerinte a barátom se kéne megvédeni ha szekálják? Elvégre nem engem ba*sztatnak mi közöm hozzá. Be lehet fogni a pofádat köszi. És igen magyar vagyok, nem német és nem büdös.
2012. jan. 22. 13:17
Nekem tetszenek, nem láttál még német lányokat csak egyet.
2020. ápr. 3. 21:02