Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom ugy, hogy a német lányok nagyon rondák?
A magyar nők a legszebbek? Pff.. na ezt se mondtam volna. Elég csak megnézni, hogy kik szerepeltek a Máunika show-ban (nem a cigókra gondolok), elég sok fogatlan emberke volt ott.
Meg amúgy se szépek a magyar nők. A spanyolok szebbek.
Én is nő vagyok, de nem tartom magamat szépnek.
Szerintem azért nagyon szépek a német lányok. Itt van pár:
http://www.youtube.com/watch?v=Kb3yRt5v2EQ
De való igaz, hogy a magyar lányok a legszebbek! Ezt mindenféle patriotizmus nélkül is állítanám.
Ne mondjuk, hogy nagyon rondák, csak hogy sokan nem szépek. Ez Szerintem is igaz, valahogy termetesebbek és karakteresebb az arcuk vagy hasonló. Mindegy szóval nem csúcsok. De ellensúlyozva van, mert a fiúk viszont nagyon is szépek. A legtöbb iszonyat jóképű:P
A magyar nők, pedig nem a legszebbek, de Európához képest elég szépek. A londoniak komolyan rondák, a népet csajokról már beszéltünk. A franciák inkább furcsák, északon meg úgy megoszlott fele-fele a szép és csúnya arány. Magyarországon, azért ápoltak jól néznek ki, persze itt sem mindenki de elég sok szép lány van.
Szerintem a magyar lányok gyönyörűek. A németek között is vannak szépek, de ők olyan északi típusúak. Az nekem nem annyira jön be.
25/F
Hát persze a magyar lányok a legszebbek a magyar himnusz a legszebb a világon a magyar építészet a legjobb a magyarok a legrendesebbek a világon, a magyar gazdaság a legjobb, magyarország történelme a legszebb, Budapest a legszebb Európai város, a magyarok a legjobbak.
Aztán nemhiába a Balkán félsziget legalja
"Elég csak megnézni, hogy kik szerepeltek a Máunika show-ban (nem a cigókra gondolok), elég sok fogatlan emberke volt ott. "
Persze, mert abba a "műsorba" a sok génhulladék, primitív tajparasztot hívták meg, hogy legyen nézettség. Vagy szerinted egy értelmes nővel készült rész érdekelte volna a hasonló értelmi szintű közönséget. Amúgy minél nyugatabbra és délebbre megyünk Európában, a nők annál ocsmányabbak és igénytelenebbek.
11:02
Ha nem tetszik, húzzál el Albániába és alapíts családot egy kecskével. Barom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!