Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem értem a mai lányokat....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a mai lányokat. Most én maradtam le valamiről? Vagy igazam van?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem szoktam bulikba járni nincs pasim nem is volt és nem is hiányzik. A suliba a barátnőim mindig elmesélik hogy milyen volt a hétvégéjük hogy ilyen buli olyan pasi és ez engem nem köt le. Múltkor meg kérdezték hogy mért nincs pasim meg minden én meg mondtam h nem kell nem hiányzik amikor meg tudták hogy még szűz vagyok és még nem csókolóztam kiröhögtek. De itthon is feltűnt már hogy minden hétvégén megkérdezik hogy megyek-e valamerre ha azt mondom hogy nem megyek akkor mért nem mész meg pasik terén is kérdezik mért nincs pasim meg ilyenek. Most én maradtam le valamiről hogy ennyire ki vannak akadva a körülöttem levők vagy nekem van igazam szerintetek?
2011. ápr. 25. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

későn érő vagy:P

egyébként ezzel az ég világon semmi baj nincs, ameddig neked megfelel ez a helyzet :)

2011. ápr. 25. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha te nem érzed akkor nem kell pasit keresned amiatt, mert ezt kell csinálni. Majd ráérzel nyugi:) Mindenkit röhögtek már ki valaha valamiért:) Ha ők nem értik meg, hogy neked nem kell akkor röhögj rajtuk, hogy nem képesek megérteni:D
2011. ápr. 25. 23:26
 3/12 anonim válasza:
Hat lehet h meg nem vagy eleg fejlett lelkileg es testileg vagy nem tudsz feloldodni...probalj meg bulizni szorakozni talan megkedveled!!! Es probalj fiukkal is beszelgetni, tarsalogni...ne zarkozz be :) :) csak ezt tudom tanacsolni :D egyszer probald ki es probald feltalalni magad...nem veszithetsz vele semmit :)
2011. ápr. 25. 23:26
 4/12 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem kötelező se bulizni, se pasizni. Nem jó, ha valakire rá akarják eröltetni mások szokásait. Ha lesz egy srác, akivel akarsz valamit hét lóval sem lehet majd elvontatni tőle, addig sem kell eröltetni, majd minden jön magától. SOk lány van, 20 évesen is szűz, és nem görcsölnek rajta, pedig jól néznek, ki, egyszerűen még nem jött el az ideje.
2011. ápr. 25. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bakker ne hallgass ezekre, dehogy érsz későn... Ez lenne a normális, hogy valaki 16 évesen még nagyban próbálja kiélvezni a gyerekkor végét, és nem felnőttesdit játszani -_- El tudod te dönteni, mikor mire van szükséged, pont az az éretlen, aki ilyen korán kezdi ilyen felelőtlenül (netán külső nyomás hatására, az a legrosszabb). Bőven ráérsz erre 3-4, vagy akár több év múlva is. Addig szedj össze egy olyan lelki hátteret, amire lehet komoly kapcsolatot alapozni, és boldog leszel.
2011. ápr. 25. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell járni senkivel, de a szex az jó dolog, próbáld ki.
2011. ápr. 25. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok 15.l
2011. ápr. 26. 00:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, pont az ilyen tini szűzeket szédítenek akik még tudatlanok és másnap nem szűzek:D Ha nem erőltetted a pasizást akkor nincs ki elszédítsen és marad az értéked, meg okosabb leszel:) Hidd el sokan bele esnek, mert könnyen vezethetők, de te nem vagy az! Ez nagy kincs:) De ami a te érdeked az az hogy semmit nem erőltetsz magadra.
2011. ápr. 26. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Körülöttem is már mindenki nagyban bulizott meg pasizott és én sem éreztem, hogy hiányoznának ezek a dolgok. Kicsit később kezdtem (17), mint a többiek, de nem maradtam le semmiről...sőt, merem állítani, hogy szebb élményeket és tartalmasabb pillanatokat éltem meg, mint ők. Csak azt csináld, ami jól esik ;)
2011. ápr. 26. 01:34
 10/12 anonim ***** válasza:
én is ilyen tipus vagyok! nem járok sehova(pedig hívnak), nem pasizom - szűz vok pont mint te! szóval ne aggódj nem vagy egyedül ;D 15/L
2011. ápr. 26. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!