Én maradtam le valamiről vagy tényleg ilyenek a többiek?
Nap mind nap látom az iskolámba, utcán az olyan lányokat akik a külsőjükkel szeretnének ,,nagylányok" lenni. A korombeliek úgy néznek ki mind egy 19-20 éves lány. Vastag smink, méteres sarkú cipő, csípőnadrág amiből a fél derék kilóg( majd 10-20 év múlva ) rájönnek hogy nem kellet volna, és flegma beszéd. Csak engem zavar ez? Olyan elveszettnek érzem magam közöttük, mert én nem öltözöm a legdivatosabban, igaz mindig csinosan próbálok, nem virít rajtam 5 kg festék, nincsenek 20 centis cipőim, és nem lóg ki a derekam hanem rendesen felvagyok öltözve, cigizés és baromkodás helyett szívesebben megyek sportolni, könyvtárba. Velem van a probléma? Miért ilyenek a mai fiatal lányok?
15/L
Bárcsak több ilyen lány lenne mint Te! Már az "én időmben" is ez volt, és úgy látom egyre rosszabb ez a helyzet. Néha meglátok csajokat és úgy néznek ki mint a 20 évesek. Festett haj, smink, felnőttes, szexis ruhák. Nekem anyukám még 19 évesen se nagyon engedte hogy fessem a hajam és ha elmentem otthonról pl. bulizni (csak 18 éves koromtól engedett) akkor a megbeszélt időre haza kellett érnem. Plusz nálunk 9.-ig nem is engedték a sminket a suliban, és utána se nézték jó szemmel. Hidd el, ők fogják megszívni egy idő után...
20/L
énis olyan voltam, sosem voltam divatbu-zi.
most 24 vagyok és tökjól érezm magam, nemérzem h bármiből is kimaradtam volna.
Szia!
Sajnos ez van,és egyre csak rosszabb lesz!A mai fiatalok nagy része(TISZTELET A KIVÉTELNEK)sajnos ilyen és egyszerűen lenézik azokat akik nem olyanok mint ők,pedig szerintem egyáltalán nem az lenne a követendő példa!
De azért elmondom én is a történetemet,mert hasonló cipőben járok,mint te!
Szóval én lassan már 18 leszek és sokan mondják ugyan,hogy szép vagyok,de én utálom magam és soha nem tetszek magamnak!Pedig már elég régóta festetem a hajam és nőcisen is öltözködök(vagy legalábbis próbálkozok) és minden nap van rajtam smink,de nem vakolatnyi,hanem csak épp hogy nézzek ki valahogy:D
De én pl egyáltalán nem használok se alapozót se púdert,se semmi ilyesmit,úgy hogy az én fejemnek nem is lehetne vakolatos hatása:D
A mi sulink is teli van olyan csajokkal,akik kiteszik így télen is az összes mellüket meg derekukat illetve hasukat,hogy minél több pasi legeltesse rajtuk a szemét!Hát én nem vagyok ilyen ribi,mert ezek szerintem azok,mert az ilyenek azok a féle csajok,akiknek mindegy,hogy mi van a lényeg,hogy legyenek pasik a közelükben és,hogy minél többel feküdjenek össze!Legalábbis a mi sulinkban sajnos ez megy és nagyon rossz még nézni is,hogy ez napról napra csak rosszabb lesz és bele sem merek gondolni,hogy mi lesz esetleg a mi gyerekeink korában,ha már most ilyen világot élünk!
Hát sajnos ez van és mi normálisak(mert szerintem az nem normális amiket ők művelnek)már kevesek vagyunk ahhoz,hogy megváltoztassuk a világot,mert egyre csak több ilyen beképzelt és nemnormális liba lesz a Földön!
Na szóval együtt érzek veled és jó lenne ha mindez megváltozna,de én sajna már nem sok esélyt látok rá!:(
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!