Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudjuk valamiről, hogy...

Honnan tudjuk valamiről, hogy divatos, divatba jött?

Figyelt kérdés

egyszer csak ott lesz a boltokban..és kész? mindenki elkezdi azt venni? de amúgy az elég szemétség, hogy ugye ott van a boltba egy csomó újféle ruha ami eddig még nem volt olyan népszerű, a merész divatkövetők, akiknek van stílusuk, és nem tömegcuccokban járnak, ötletet merítenek az új cuccokból, megveszik őket, hordják őket, azt a többi meg leutánozza... és akkor így lesz minden ruhából tömegcucc, és ha valami különleges, pl rózsa a hajban, akkor az már "jaaj mindenkinek olyan van", én meg imádom a rózsákat, régen is hordtam, most meg mindenki ilyet hord és tök tömegcucc lett....

olyan gáz hogy budapest nem olyan mint mondjuk Stockholm, vagy London, hanem van 100-ból 2 lány aki egyedi és stílusos, és mindenki őket mintázza...

akkor tényleg így dől el hogy mi divatos és mi nem?

2011. ápr. 8. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy boldog-boldogtalan kritika nélkül felveszi, akkor is ha rohadtul nem áll jól neki. (pl flipflop papucs)
2011. ápr. 8. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
jjó de az aki felveszi honnan tudja hogy az most divatos?
2011. ápr. 8. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk a sztárok is nagy hatással vannak az emberekre. Szóval szerintem tőlük is függ.
2011. ápr. 8. 18:53
 4/6 nebula ***** válasza:
50%
figyelj, az a divat amit az uzletekben talalsz...nem akarhatsz masba oltozni ha egyszer nem tudod beszerezni...sztem mindenkinek mast jelent a divat...van akinek azt, h ugy nezzen ki ahogy a tobbiek vagy ahogy a tobbieknek tetszik...
2011. ápr. 8. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában ugyanazon korosztály tagjai ugyanúgy öltözködnek. Vagy a leggings-farmerszoknya, leggings-tunka megy most, meg a tapadós csőfarmer, lezser blúzokkal, ingekkel. És ha valaki általában ezt hordja, még magának sem vallja be hahenm felháborodik hogy nem, én nem is így öltözöm....pedig lefogadom hogy azért lapul a szekrénykében leggings, tunika, farmerszoknya, balerinacipő, vagy a most divatos magassarkú de elöl zártabb cipő.

Hogy miért? Mert ez van a boltokban, mindenhol. Csak márkás boltokban tizenezerért, kínaiban 3000-ért, de ugyanaz a stílus. Az ember ha akarna sem tudna máshogyan öltözködni.

De én azt mondom ez nem baj, mert nem a ruhától lesz valaki egyéniség, ezt sokan csak hiszik attól! Mostanság sok olyan kérdés van hogy "ez a cip jó lesz ballagásra?" - és ugyanaz a stílusú cipő van belinkelve mindegyikhez. Meg a ma mit vegyek fel kérdésekre a válasz általában ez: leggings, farmerszoknyával vagy tunikával csőfarmer....

Mert ezt lehet kapni.

Mondjuk állítólag turkálóban lehet mindenféle ruhát kapni de én spec utálom a turkálókat.

Egyébként én sosem követtem tudatosan a divatot, mindig azt vettem ami tetszett, volt hogy valami az után tetszett meg két évvel hogy divat lett volna, meg olyan is abszolúte nem tetszett egyik divat. Meg olyan is hogy imádtam és amint láttam máson, megtetszett és vettem.

Senki nem nevezheti magát úttörőnek, mert minden csaj látja valahol, valakin, és ő is vesz, senki nem teremti a ruháit!

2011. ápr. 8. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, még egy gondolat: én azt irigylem a NYC-ban van, azaz hogy senki nem a másikat embert vizslatja hogy hogy néz ki, meg fúj miben van, hanem mindenki MAGÁVAL foglalkozik, ezért azt vehet fel mindenki amit csak akar, senki nem nézi sem hülyének, sem divatmajomnak, sem utánzónak, sem lemaradottnak, semminek. Ez az igazi egyéniség titka!! Itt ne is várja sneki hogy egy fiatal lány egyéniség lehet, mert aki máshogy mer öltözködni azt kinézik, aki meg ugyanúgy, azt meg leutánozómajmozzák...na ez a gáz! Hgy bármit vesz fel egy lány, az a társadalomnak úgysem lesz jó, vagy azért mert egyedi és fúj hogy néz ki, vagy azért mert jaj nekem is olyan van ne már....
2011. ápr. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!