Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kipróbáljam? Lánnyal lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáljam? Lánnyal lenni vagy nem lenni?

Figyelt kérdés
Nemtom de.. Mostanába valahogy jobban érdekel az ,hogy milyen lehet lánnyal lenni.. És nem tom ,hogy ez most normális-e.. Ki próbáljam vagy ne?? Ha van még valaki aki így érez lehetőleg 15-18 -ig az is írjon.
2011. ápr. 25. 22:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
looolXD ezt annyira bírom ezt h ki a férfi:P senki nem férfi, mindketten nőiesek vagyunk, meg nem mondanád:P lehet h vannak olyan leszbikus párok ahol van fiúsabb, vagy konkrétan rövid haj stb, szinte fiúnak benézed, na ott van fiú nálunk így nincs:P ez mondhatni h*lyeség
2011. ápr. 26. 00:10
 32/36 anonim ***** válasza:
Na jó furcsa vagy te nekem, úgyhogy elmegyek inkább aludni. További szép estét. :)
2011. ápr. 26. 00:12
 33/36 anonim ***** válasza:
nekedis:P joéjt!
2011. ápr. 26. 00:12
 34/36 A kérdező kommentje:
Voltam már fiúval.. : D
2011. ápr. 26. 09:37
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem tom hogyan gondolkodtok bennem sosem fordult meg az , hogy most csajjal. Természetellenes. Mondhattok akármit akkor is az xD Hetero ilyenen nem gondolkodik. Szerintem meg ne csináld mert lehet megbánod és kísér életed végéig. Nem kell mindent kipróbálni csakhogy megtudd milyen. Én sem keverek buliba 4 hapsival csak hogy megtudjam mi ebben a jó a partik*rváknak xD
2011. ápr. 26. 10:25
 36/36 A kérdező kommentje:
: DD Mondjuk ebbe is van valami.. x'D Azért köszi. ( :
2011. ápr. 26. 14:39
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!