Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam? Lánnyal lenni vagy nem lenni?
Figyelt kérdés
Nemtom de.. Mostanába valahogy jobban érdekel az ,hogy milyen lehet lánnyal lenni.. És nem tom ,hogy ez most normális-e.. Ki próbáljam vagy ne?? Ha van még valaki aki így érez lehetőleg 15-18 -ig az is írjon.2011. ápr. 25. 22:51
1/36 anonim válasza:
én már kipróbáltam lánnyal, isteni volt!!!
21F
2/36 anonim válasza:
ne próbáld ki édes kincsem
fiúval jobb ,lánynak nincsen
3/36 anonim válasza:
Próbáld, most mit veszíthetsz? semmit:)
19/L
4/36 anonim válasza:
Utolsó szerinted nem veszíthet semmit ?:D Egy férfi itt veszítené el az összes becsületét, tiszteletét, és nem utolsó sorban a heteroszexualitását. Egy nőnél persze ez jó dolog, sőt támogatott.
5/36 anonim válasza:
Hát nézd utolsó:P én csak azt mondom h próbálja ki, persze ha nincs barátja, akkor miért ne? lehet tetszik, de jobban jársz ha nem, de amíg nem próbálja meg akkor lehet bánni fogja.
19/L
6/36 anonim válasza:
Ja és hidd el nőknél sem olyan elfogadott..
7/36 anonim válasza:
Dehogynem...nőknél újabban minden elfogadott. Éljen az egyenjogúság. :P
8/36 anonim válasza:
:) jó persze sokkal nehezebb a fiuk helyzete ez tény, de ha nem vagy benne nem tudod milyen a lányoknak, és most ne a diszkóban smárolok a barátnőmmel, és menő vagyok féle részét nézd.
9/36 anonim válasza:
Pedig sok olyat látni/ hallani...szóval rajtuk már kezdek nem kiakadni. Néha mondjuk már én érzem magam maradinak.
10/36 anonim válasza:
Nézd szerintem homoszexualitásban nem kéne különbséget tenni két fiú ,és két lány között, teljesen ugyanaz ,csak hát ugye a férfiaknak bejön ha 2 lány kényezteti egymást:P de az "élet" része ugyanolyan nehéz szerintem:)(tapasztalat sajnos)ezért is mondom a kérdezőnek h nyugodtan próbálja ki,az nem azt jelenti h leszbikus:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!