Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok megaláznátok a fiútokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megaláznátok a fiútokat?

Figyelt kérdés
pl. kutyaként sétáltatás/etetés, szobalánynak öltöztetés, pelenkázás popsidugóval, megkötözés és kényszerborotválás, erényöv (péniszketrec)
2011. ápr. 25. 22:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Te meg tanuld meg mit jelent az én szememben kifejezés."

Ne tedd magad nevetségessé. Tényleg tanuld meg, hogy egy kifejezés mit jelent, mielőtt használod.

2011. ápr. 27. 17:39
 22/24 anonim ***** válasza:

A megkötözés részt még bevállalnám a többit inkább hagyjuk.

24/f

2011. ápr. 29. 16:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok (crossdressing, pet play) pont elég messze vannak a közízléstől ahhoz, hogy ne kapj itt rendes választ. Nem értem, miért kell az ilyen - extrémebb BDSM jellegű - kérdéseket egy ilyen fórumon feltenni, mikor pont a hasonló irányultságúaknak találták ki az smpixie-t.

Én sem itt érdeklődöm meg, hogy melyik lány mit gondol a nádpálca és a fenék viszonyáról. Miért? Mert hiába van az emberek nagy részében legalább látens mazo hajlam - aki azt fel is vállalja az nem itt fog fórumozni, hanem a hozzá hasonló embereket tömörítő oldalakon.

-.-

2011. ápr. 29. 16:29
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de én arra vagyok kíváncsi, hogy ezek mennyire vannak benne a köztudatban, illetve egy nem kifejezetten sm-beállítottságú lány esetleg bevállalná-e pusztán kíváncsiságból vagy érdeklődésből?
2011. ápr. 29. 16:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!