Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megaláznátok a fiútokat?
Figyelt kérdés
pl. kutyaként sétáltatás/etetés, szobalánynak öltöztetés, pelenkázás popsidugóval, megkötözés és kényszerborotválás, erényöv (péniszketrec)2011. ápr. 25. 22:48
11/24 anonim válasza:
Persze, pszichiátriailag valószínű így van, de egy kapcsolatban az számít a másik fél mit tolerál. Ezt pedig nem sokan tolerálják.
12/24 A kérdező kommentje:
Ezért kérdezem, kíváncsi vagyok csajok szeretik-e.
2011. ápr. 25. 23:10
13/24 anonim válasza:
:D Ezt komolyan meg kell kérdezned? :D Megmondom neked: Nem. Mert ez rombolja a férfiképet, a nők pedig a férfiakat szeretik.
14/24 A kérdező kommentje:
Viszont sok férfit izgat szexuálisan, ha megalázzák.
2011. ápr. 25. 23:13
15/24 anonim válasza:
"Nem, a perverz az én szememben, aki olyan dolgot kér,hogy kössem be a szemét, hogy az érzésekre tudjon fókuszálni. Aki viszont parafadugót és pelenkát kér, az nem perverz, hanem nincs ki mind a 4 kereke."
Kislányom, tanuld már meg, hogy melyik szó mit jelent, mielőtt használod.
16/24 anonim válasza:
Te meg tanuld meg mit jelent az én szememben kifejezés.
17/24 anonim válasza:
Ezzel meg megint nem értek egyet, hogy sok férfit izgat, ha megalázzák. Van, akiket izgat, de hogy sok, az azért túlzás, bár ez relatív. Alapvetően a megalázottság érzése legyen szó bármiről egy kellemetlen,negatív érzés. Nem véletlenül ez a neve sem, ezt pedig nem igen kedvelik az emberek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!