Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szivesen nyalnék egy csajt őis szeretné de mégse szánja rá magát? :S
Én kib.szottul imádom ha nyalnak. de nem tudom, talán fél tőle, mert eddig nem jól csinálták neki/nem is csinálták. Ezt tőle kéne megkérdezni.
Engem 18 évesen.
Engem 19 évesen,de a barátom nem viszi túlzásba...bezzeg,én szopjam le mindig:D
Nem vicces.Beszélnem kell vele.
Higgy nekem, ha jót akarsz magatoknak. Szégyenlős. Fél. Fél, hogy nem tetszik a puncija, hogy érezni fogsz valamit ott lent, ilyesmi...Biztos nem csinálták még neki. De könnyen megoldható, izgasd fel nagyon, sok gyengédséggel, csókolgasd a nyakát, simogasd mindenütt, puszilgasd a mellét, és haladj egyre lentebb. Ha meg akar állítani, kedvesen biztasd, "ne félj". Az én barátom úgy oldott fel, hogy előtte (mármint nem nyalás előtt, hanem előtte egy hónapig) kézzel csinálta, és mikor ki szeretett volna nyalni, de én aggódtam, azt mondta, hogy ugyanazt fogja csinálni mint eddig, csak a szájával, mert úgy jobb lesz...Mikor ezt mondod neki, simogasd a haját lassan, gyengéden, éreztesd, hogy bízhat benned és gondoskodsz róla.
Ne hagy el magad. Oda ér a nyelved a puncijához, onnantól kezdve mindig azt fogja várni hogy vedd elő a fincsi nyelved:)
19/l
Jaj, nem olvastam végig, azt írod elég fiatal...hány éves? Nézd, ahhoz hogy élvezze, meg kell érnie, maszturbáció közben sokáig kell vágyni rá. Én 14-19 éves koromig maszturbáltam, és furcsán hangzik, de szerintem tudod, miről van szó: az évek alatt lejátszódott bennem a pszichoszexuális fejlődés. Egyszerűen meg kellett érnem rá. Átgondolni, átérezni, hogy mi a szex. Tudatosítani, hogy sokkal több és másabb annál, amit a tv-ben látunk..
Ha nagyon fiatal, hagyd, ne csinálj vele olyat ami nem a korának való...nehogy elronts benne valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!