Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy lefeküdté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy lefeküdtél unokatestvéreddel (1. , vagy 2. vagy esetleg még távolabbi) Hogy történt, és főleg miért?

Figyelt kérdés

Ez most azért érdekel ilyen különösen, mert tegnap találkoztam a kb. 8 éve nem látott 2. unokatesómmal (22/F) és rájöttem h már rgéen is nagyon bírtam, de most mégjobban tetszik és nagyon bejön nekem....de mivel nagyon ritkán találkozunk ezért nem tekintek annyira rokonként rá, persze tudom, hogy az de mégse olyan. Ő elég messze lakik tőlem...de arra gondoltam, hogy szívesen lefeküdnék vele. Mivel én lány vagyok (17) ezért nem is tudom.... egy kicsit nehezebb a helyzet, szerintetek hogyan mondjam meg neki?

Tudom, hogy rengetegen ellenzik ezt, és most ne is úgy vegyétek h ez 100% h megtörténik....de aki megérti ezt az segítsen légyszi!

Ja és ami a kérdésbe szerepelt, ti hogyan, és miért csináltátok? Kort és nemet is. (Főleg a történet érdekel tehát pl írtam neki msn-en sokat beszélgettünk stb. )

2011. ápr. 25. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekemis van egy 20éves csaj uncsitesóm és fullos pff legszívesebben megkúrnám deháát :/
2011. ápr. 26. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy gondolkodsz , ami szerintem belefér az a szájra puszi az is csak viccből vagy szeretetből és NEM SZERELEMBŐL.
2011. ápr. 26. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Otthon már nem kell bemutatnod, az esküvőn pedig a család kerülhet egy listára.
2011. ápr. 26. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális, hogy szexuális vágyat érzel (nem szerelmes belé, mint ahogy többen írták) egy pasi után! Én se rokonként tekintenék arra, akit 8 éve nem láttam ráadásul a másodunokatesóm.

Én személy szerint nem tartom a kapcsolatot a 2.-3. uncsitesókkal, tehát, ha mondjuk találkoznék velük az utcán, vagy egy buliban és lefeküdnénk, akkor azt nem lehetne felróni.

Vissza a kérdéshez:

Velem nem fordult elő, de megértem. A mostohaanyám unokaöccsével viszont már smároltam, de ott semmi vér szerinti kapcsolat nincs.

2011. ápr. 26. 15:33
 15/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Van egy unokatesvérem (26/L), akit szívesen megcsókolnék vagy le is feküdnék vele, nagyon ritkán találkozunk és nem tudom, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy többet érzek iránta. Szerinted (mivel te lány vagy), mit kellene hogy mondjon az unokatesód, hogy belemenj intimebb dolgokba? 18/F vagyok.
2011. máj. 13. 16:46
 16/16 anonim válasza:

Figyeljetek!(Ez lehet hogy még nevetségesebb)

Én meg 14 éves vagyok és a velem egykorú, távoli unokahúgommal járok. Egyébként másodfokú unokahúgom. Mi nagyon szeretjük egymást. Még hajlandó volt értem szakítani az aktuális barátjával. /Szó ami szó,azért az a kapcsolat nem lett volna hosszútávú/ És az az érdekes, hogy én pont akkor szakítottam az akkori barátnőmmel ... Kezdem lassan elhinni, hogy ez nem véletlen volt az a csók köztünk.

Bár egyszer majdnem lebuktunk, mert a tesóm meghallotta az egyik beszélgetésünket. Szerencsém, hogy a tesóm még csak 6 éves, és őt bármivel meglehet győzni, hogy hallgasson.

Na jó nem ez a lényeg, hanem az hogy mi szeretjük egymást, és senki és semmi nem választhat el minket egymástól.

Nem szeretném, hogy ezen rágódjon vagy 20-30 ember ... Én kimondtam erről a véleményem.

2012. júl. 22. 01:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!