Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy lefeküdtél unokatestvéreddel (1. , vagy 2. vagy esetleg még távolabbi) Hogy történt, és főleg miért?
Ez most azért érdekel ilyen különösen, mert tegnap találkoztam a kb. 8 éve nem látott 2. unokatesómmal (22/F) és rájöttem h már rgéen is nagyon bírtam, de most mégjobban tetszik és nagyon bejön nekem....de mivel nagyon ritkán találkozunk ezért nem tekintek annyira rokonként rá, persze tudom, hogy az de mégse olyan. Ő elég messze lakik tőlem...de arra gondoltam, hogy szívesen lefeküdnék vele. Mivel én lány vagyok (17) ezért nem is tudom.... egy kicsit nehezebb a helyzet, szerintetek hogyan mondjam meg neki?
Tudom, hogy rengetegen ellenzik ezt, és most ne is úgy vegyétek h ez 100% h megtörténik....de aki megérti ezt az segítsen légyszi!
Ja és ami a kérdésbe szerepelt, ti hogyan, és miért csináltátok? Kort és nemet is. (Főleg a történet érdekel tehát pl írtam neki msn-en sokat beszélgettünk stb. )
Arra gondoltam, hogy szívesen lefeküdnék vele....
Ez komoly?! Csak mert ritkán találkoztok, és nem gondolsz rá rokonként?! Szerintem ezt most szépen gondold át, jó?!
3. vagy 4. unokatestvérem lehet. Lefeküdni nem feküdtünk le egymással, de igazából még az is megtörténhet...de rengeteget kavartunk smároltunk stb. és hogy miért? hát valamiért vonzódunk egymáshoz...
22/f (18L)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!