Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy lefeküdté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy lefeküdtél unokatestvéreddel (1. , vagy 2. vagy esetleg még távolabbi) Hogy történt, és főleg miért?

Figyelt kérdés

Ez most azért érdekel ilyen különösen, mert tegnap találkoztam a kb. 8 éve nem látott 2. unokatesómmal (22/F) és rájöttem h már rgéen is nagyon bírtam, de most mégjobban tetszik és nagyon bejön nekem....de mivel nagyon ritkán találkozunk ezért nem tekintek annyira rokonként rá, persze tudom, hogy az de mégse olyan. Ő elég messze lakik tőlem...de arra gondoltam, hogy szívesen lefeküdnék vele. Mivel én lány vagyok (17) ezért nem is tudom.... egy kicsit nehezebb a helyzet, szerintetek hogyan mondjam meg neki?

Tudom, hogy rengetegen ellenzik ezt, és most ne is úgy vegyétek h ez 100% h megtörténik....de aki megérti ezt az segítsen légyszi!

Ja és ami a kérdésbe szerepelt, ti hogyan, és miért csináltátok? Kort és nemet is. (Főleg a történet érdekel tehát pl írtam neki msn-en sokat beszélgettünk stb. )

2011. ápr. 25. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Anyámat is meg.ugom minden héten. Miér' te neem??!
2011. ápr. 25. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
nem igazán -.-
2011. ápr. 25. 18:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem és eszembe se jutott soha
2011. ápr. 25. 18:16
 4/16 anonim válasza:
50%

Arra gondoltam, hogy szívesen lefeküdnék vele....

Ez komoly?! Csak mert ritkán találkoztok, és nem gondolsz rá rokonként?! Szerintem ezt most szépen gondold át, jó?!

2011. ápr. 25. 18:22
 5/16 anonim ***** válasza:

3. vagy 4. unokatestvérem lehet. Lefeküdni nem feküdtünk le egymással, de igazából még az is megtörténhet...de rengeteget kavartunk smároltunk stb. és hogy miért? hát valamiért vonzódunk egymáshoz...

22/f (18L)

2011. ápr. 25. 18:25
 6/16 anonim ***** válasza:
én amúgy sem javasolnám hogy lefeküdj egy 22 évessel, főleg nem, ha az a rokonod!!!
2011. ápr. 25. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:
vér szerint nem rokonom, de a nevelőapja az anyukám unokatestvére. ha úgy nézzük, nem vér szerinti másod unokatestvérek vagyunk. egy éve járunk, lefeküdtünk már:)
2011. ápr. 25. 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:
4 hónapja járok a távoli uncsitesómmal!
2011. ápr. 25. 19:41
 9/16 A kérdező kommentje:
18:54 : Miért mi van akkor ha 22 éves? Amúgy tudom, hogy ez sokak szerint durva, de én nem tekintek rá rokonként.. esetleg vmi tipp, hogy hogyan kezdeményezzek?
2011. ápr. 25. 20:33
 10/16 anonim ***** válasza:
te vagy az aki elrántotta a csajt a kocsi elől és őt ütötték el, de hálából a csaj kefélt vele egy kiadósat?:D
2011. ápr. 25. 21:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!