Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LEHETSÉGES a szexuális ORIENTÁCIÓ megváltoztatása?
tapasztalatból mondom, hogy nem
lehet hülyén hangzik, de amikor egy pasinak se kellettem, aki nekem tetszett vagy akit szerettem, akkor arra jutottam, hogy lehetnék lezbikus, és komolyan elgondolkoztam rajta
de hiába, nem ment, nő iránt sose éreztem olyat mint pasi iránt, és hazudni nem akartam, inkább hagytam az egészet XD
Sziasztok!
Nem tudom, olvassa-e ezt még valaki, mindegy, gondoltam, nem nyitok uj kérdést...szóval az a helyzet, hogy már kb nyolc éve férfiakra maszturbálok, még nem voltam kapcsolatban sosem, de először mindenképpen barátnőt szeretnék. Affelől nincs kétségem, hogy egy nőt tudnék szeretni, viszont attól félek, hogy nem tudok vele majd szexelni, főleg hogy már 20 fölött vagyok, szóval egyre csak közeleg a ,,nagy nap" -gondolom én...nem tudom, az orientáció megváltoztatható-e, de ha én most elkezdek leszbikus videokra maszturbálni (ami egyelőre még nem megy) akkor szerintetek lehetséges, hogy ha nem is leszek teljesen hetero, ami nekem nem gáz, de elérhető, hogy szexuálisan jobban érdekeljenek a nők, mint a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!