Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen tapasztalatotok van a pasikkal az ágyban?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy

- a pasik nagy része béna vagy jó az előjátékban

- a pasik nagy része béna vagy jó az orális szexben

- a pasik nagy része béna vagy ügyesen bánik a farkával

- a pasik nagy részével van/nincs orgazmusom

stb.

Kérlek írd meg, hogy hány éves vagy és hogy kapcsolatban vagy vagy csak alkalmi partnerekkel vagy. Hány pasival voltál eddig.

Pusszi nektek.

22 L

2011. ápr. 25. 11:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Azt kérded,mit lehtne tenni? Hát nézd:szerintem minden fejben dől el(férfiban,nőben egyaránt). Ha a férfinek igazán fontos a párja,és nem csak játszadozni akar,akkor igenis odafigyel, hogy partnere a maximumot kapja,mivel akkor jó az együttlét,ha a másik fél is élvezi,és akár többször is átéli a hüvelyi orgazmust. Persze ez egyénfüggő. Eddig egy olyan partnerem volt,akivel nem volt komoly a dolog,ott nem figyeltem rá annyira,de én sem élveztem...Viszont komoly kapcsolatban nagyon is számít,arról nem is beszélve, hogy az együttélés során a kiegyensúlyozott kedélyállapothoz hozzá tartozik a rendszeres szexuális kielégültség(szerintem). Hát,nem vagyunk egyformák,lehet,hogy másnak homlokegyenest más lesz a válasza,de ettől vagyunk különféle emberek... 29f
2011. ápr. 25. 12:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

4 pasival feküdtem le.

1. Ő volt az első pasim, majdnem 18 voltam amikor lefeküdtünk. Neki is az első volt. De lusta volt és önző.

2. Ő mutatta meg, hogy a szex mennyire jó is lehet. Eszméletlen volt a nemi életünk, pluszba még szerelmesek is voltunk. Vele nagyon jó volt, csak egy idő után elmaradt az előjáték, ami azért hiányzott, de nem azért mert nedvesíteni kellett :)

3. Ő egy 2 éjszakás kaland volt. Tömören annyit, h ami kellett megkaptam, de nem a legjobbak közé sorolandó.

4. Vele párhetet jártam, most csak szex és barátság van köztünk. Az előjáték vele se mindig megy, viszont maga a konkrét aktus jó, csak sokszor hamar elmegy :)

2. és 4. hatalmas az orálban :)

De ez megint olyan kérdés, h nem lehet általánosítani. Ha érdekel még valami akkor írj.

20/l

2011. ápr. 25. 12:33
 13/40 Janika89 válasza:
100%
Rossz látni, hogy sok pasi csak magát helyezi előtérbe amikor a párjával együtt van én akkor tudok csak maximálisan kielégülni ha a barátnőmön látom hogy olyan orgazmusa van hogy azt se tudja hol van..:))
2011. ápr. 25. 12:34
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Volt pasim aki nem volt már fiatal és több csajjal is volt, de az ágyben nem nagyon figyelt rám és nem volt túl jó a szex.

27 L

2011. ápr. 25. 12:35
 15/40 anonim ***** válasza:

12,33 vagyok.

Hüvelyi orgazmusom sohasem volt. 1. és 3. pasinál abszolút, 2. és 4. pedig minden esetben gondoskodtak rólam, ők jól is bántak a farkukkal.

2011. ápr. 25. 12:37
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

személytől függ, van aki jó van aki nem. én csak tapasztaltabb fiuval szeretek összekerülni, akár kapcsolat akár csak alkalmi szex. amikor csak alkalmi szex, az általában orgazmussal végzödik nálam, mert a másik fél is csak dugni akar egy jót.:D viszont kapcosltaban csak egy idő utánismeri ki a testem és h mi jó nekem.

15 L

2011. ápr. 25. 12:39
 17/40 anonim ***** válasza:
78%
De okosak a kis tizenévesek... Büszke lehetsz magadra a leírtak alapján....
2011. ápr. 25. 12:43
 18/40 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 1 srác van/volt az életemben, 21 éves vagyok, és mivel szeret annyira, mint én őt, alap, hogy azt akarja, h nekem is jó legyen. Úgyhogy bár viszonyítási alapom ugyan nincs, de mindig érzem, h a maximumot nyújtja minden téren, mindig van orgazmusom is, sokszor több is, ezért nekem nem is kell más! Természetesen én is igyekszem hasonló élvezetekben részesíteni őt, hiszen nagyon hálás vagyok neki:D És imádom a tudatot, h most élvezi:D
2011. ápr. 25. 12:59
 19/40 anonim ***** válasza:
48%

kedves 12:13

nem kérek oltást, hogy jaj a tizenévesek, tudom hogy mit csinálok, és ésszel teszem.nálam idősebbek kzül is akad böven aki kevésbé figyel oda arra amit csinál.

2011. ápr. 25. 13:29
 20/40 anonim ***** válasza:

Hát, a pasik nagy része szörnyen ügyetlen az előjátékban... Nem is élvezik igazán, csak olyan szükséges rossznak tartják. Egy olyan sráccal voltam, aki imádta az előjátékot. Volt, hogy órák hosszat csak pettingeltünk szex előtt és a végén már teljesen ki voltam, hogy mikor támad már le, mert én ezt nem bírom. No, hát ő volt az egyetlen, akivel isteni volt a szex. Pedig nem volt egy hú de tapasztalt a srác (amúgy én sem).

Orállal eddig még nem tapasztaltam akkora problémát. Bár nem is egy különösen nehéz dolog, szerintem (vagy csak nekem volt mázlim ezzel kapcsolatban).

Az, hogy hogy bánnak a farkukkal... szex közben szerintem ez az egyik legkevesebb. Bár nekem alapvetően csiklói orgazmusom van, lehet azért is hagy hidegen ez a téma ennyire. Amit én inkább hiányolok a szexben, azok az ölelések, finom karmolások, érintések. Például lovagló póznál sok pasi elvárja, hogy mindent a nő csináljon, holott nagyon izgató tud lenni, ha belemarkolnak a lány fenekébe és ők is segítenek így a tempóban.

4 sráccal volt szexuális kapcsolatom, minddel volt orgazmusom, de azért van különbség a "hála a jó égnek h volt valami és végre abbahagyhatjuk lassan" és a remegő, levegő után kapkodó, másikba kapaszkodó orgazmus közt. Az utóbbi nyilván ritkább, sajnos.

2011. ápr. 25. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!