Akik hisznek az asztrológiában. Mi a tapasztalatotok pl a Mérleg vagy akár Vízöntő pasikkal, milyen típusú nő jön be nekik? Lehet ennyire általánosítani?
Én Halak vagyok a barátom meg Mérleg. Általában jól kijövünk egymással néha, viszont jönnek a viták egymás után.
Az ágyban viszont ő idáig a legjobb. :)
21/L
Én ikrek vagyok,a párom pedig mérleg. Ritkán vitázunk,jól megvagyunk. :)
21/L
Szia!
Ikrek vagyok, párom vízöntő.Annyira tudok pörögni,mindig valami új dolgon jár az agyam, ezt közlöm is általában.
Szóval párom azt mondja, hogy nem lehet mellettem unatkozni, állandóan meglepem valamivel.Mármint a viselkedésemmel.9 éve vagyunk együtt amúgy.
Volt régen egy mérleg barátom, 3 évig bírtuk, de olyan szinten vissza akart húzni, le akart csendesíteni, hogy nem bírtuk együtt tovább.
Nekem a jelenlegi párom Mérleg. Én Vízöntő vagyok. Nem tudom mennyire jönnek be az ilyen horoszkópos dolgok, de elméletben összepasszolunk.
Hát ő huh... elég sokat írhatnék arról hogy milyen. Vicces, igen csak nagy önzbizalommal rendelkező, szeret flörtölgetni meg csajozni, de ettől függetlenül nem csal meg, csak ezzel is növel az így sem kicsi egóját. XD Kedves, vicces, nagyon szeret hülyülni. Néha nagyon magába tud roskadni ha valami rossz éri, de másnapra elfelejti, mintha mi sem történ volna, de ilyenkor kicsit vigyázni kell vele, segíteni kell neki túllépni. Öhm... segítőkész, megbízható, oda adó, figyelmes... néha picit bunkó de melyik ember nem az a rosszabb napjain? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!