Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon SÜRGŐS! Most mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon SÜRGŐS! Most mit csináljak? Lehet, hogy terhes vagyok? Légyszi normális válaszokat! Nagyon félek. :/ Bőv. LENT!

Figyelt kérdés

Tegnap este lefeküdtünk a barátommal. Minden rendben volt. De amikor úgy érezte, hogy el fog menni, akkor ki vette és a gumi meg nem volt rajta. Azt nem tudjuk, hogy mikor eshetett le. De valószínűleg nem sokkal előtte, mielőtt befejeztük.

Most nagyon félek, hogy terhes vagyok! Lehet vennem kéne be 72 órásat a biztonság kedvéért??

De a barátom azt mondta, hogy nem kell félnem mert nem ment el..szóval max az előváladék kerülhetett belém.

Nem tudom.. :/

Szerintetek ?

2011. ápr. 25. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 11:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem..:/

Akkor is a 14.-ik nap, hogyha nekem 22-25 naponta jön meg ?

2011. ápr. 25. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
22es ciklusnál a 4dik nap, 25nel meg a 7 nap az első termékeny nap, gondolom ezt a havi végétől kell számold.
2011. ápr. 25. 11:30
 14/20 anonim ***** válasza:

A táblázat szerint ha neked 22-25 naponta jön meg, akkor az első termékeny nap a 4. az utolsó meg a 14. a ciklusodban.

Ez a két időpont között vagy (leg)termékenyebb

Azt se felejtsd el, hogy a spermiumok 3-4 napig életképesek maradnak benned!

2011. ápr. 25. 11:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Kösziii a válaszokat!

Akkor ne vegyek be 72 órásat? ..:/

2011. ápr. 25. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Erre nem válaszolhatok, ezt te kell eldöntsd, a te felelöséged. Én minden esetre vennék a barátnőmnek, mert nem tudnám elviselni, hogy miattam izguljon egy hónapon keresztül.
2011. ápr. 25. 11:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Sztem jobb ha te is veszel be, s akkor nyugodtan alhatsz.
2011. ápr. 25. 11:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy itt rinyálsz, már rég felemelhetted volna a segged és megjárhattad volna a legközelebbi ügyeletet és kezedben lehetne az esemény utáni. Az előváladékban lehetnek megtermékenyítésre alkalmas hímivarsejtek, úgyhogy ha semmiképp nem akarsz gyereket, most indulj gyógyszerért.
2011. ápr. 25. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Hallod, figyeltél? A ciklus 4. napján már esélyes, hogy termékeny vagy (nem tudhatod előre, hogy 22 vagy 25 vagy aközötti ciklusod lesz-e)

A ciklus 1. napja szombaton volt, amikor elmúlt a menszeszed. Vasárnap, a 2. napon történt az eset.

A spermiumok 3-4 napig életképesek, azaz a cilusod 5. vagy 6. napjáig. Ha te már a 4. napon termékeny lehetsz, az szerinted mit jelent? Nem akarlak bántani, de erre voltál kíváncsi, nem?

De amúgy neked kell róla dönteni, csak úgy vettem észre, hogy nem sikerült pontosan megértened a helyzetet.

Talán legjobb ha orvossal beszélnél róla...

2011. ápr. 25. 11:44
 20/20 anonim ***** válasza:
remélem, azért nem írsz, mert már úton vagy gyógyszerért...
2011. ápr. 25. 11:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!