Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz szerintetek?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz szerintetek?!

Figyelt kérdés
arrol van szó hogy sex közben van amikor lesz " puncipukim" és én nagyon kínosan érzem magam emiatt. :S de a barátom nemis figyel rá. neketek mi a véleményetek róla? télleg ez 1 cinkes dolog ?? vagy természetes ?
2011. ápr. 25. 10:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vtam még lánnyal, de sztem elég gáz. Szerencséd, hogy a pasid nem veszi észre. 16/F
2011. ápr. 25. 10:23
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát hallani hallottam róla,kicsit égés ha csak alkalmi partnerrel vagy.
2011. ápr. 25. 10:24
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi rossz. Ez természetes. Ő okozza, akkor miért lenne gáz?
 4/26 A kérdező kommentje:
:S:S:S köszii. :/
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is előfordult már, és teljesen természetes. Erről Te nem tehetsz. Ahogy a barátod mozog benned ki-be, beléd pumpálja a levegőt és ha az egyszer bement oda akkor ki is kell onnan jönnie. Nincs ezzel semmi gond, mi mindig nevetünk egyet rajta, aztán utána nem foglalkozunk vele különösebben, minden megy tovább ahogy előtte. :)
2011. ápr. 25. 10:25
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Első, ne ugass, ha azt sem tudod, miről van szó.

Nem az, természetes. Keress rá oldalt, volt már több ilyen kérdés.

2011. ápr. 25. 10:28
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán NEM gáz! Teljesen természetes dolog. Aki azt mondja, hogy ez elég gáz meg cinkes, az nagyon buta és éretlen a szexre. Érett, tapasztalt, felnőtt embernek eszébe sem jut, hogy ez kínos lenne.
2011. ápr. 25. 10:28
 8/26 anonim ***** válasza:
Velem is megszokott történni de a páromat nem zavarja.:)
2011. ápr. 25. 10:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek!

Az a gáz, hogy ilyen retardáltak vannak a világban, mint te. :)

Kérdező!

Ez egyáltalán nem ciki. Nekem is volt már aktus közben ilyen, mi csak jót nevettünk a párommal, és folytattuk tovább. Ne szégyelld, nem gáz!

21/L

2011. ápr. 25. 10:47
 10/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt már ilyen sokszor de mivel ez természetes dolog ezért nem is csinálunk belőle nagy ügyet,persze a én akkor is kellemetlenek tartom de ez van,végülis ő okozza :-)
2011. ápr. 25. 11:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!