Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borotválás, de hogyan? 16/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotválás, de hogyan? 16/F

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy leszeretném ott... borotválni. Meg is próbáltam most egy borotvával, de nem megy, mert a borotva mindig telelesz szörrel, és nagyon nehéz kiszedni a pengék közül a szőrt, még ha vízzel le is mosom majdnem minden húzás után.

Hogy csináljam? :/

Előre is köszönöm.

16/F

2011. ápr. 24. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezt én úgy oldottam meg, hogy ollóval levágom olyan rövidre, ahogy csak lehet, majd utána jöhet a borotva, de minden három húzás után, ki tisztítom, mert akkor meg nem rakodik meg, s könnyen lehet.
2011. ápr. 24. 23:52
 12/19 anonim válasza:
Na ezt jól megfogalmaztam... XD
2011. ápr. 24. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok!ha levágod akkor visszanő és szúrni fog!csak akkor vágd le ha a (csaj)-nak nem tetszik!
2011. ápr. 24. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem ha levágtad vidd el a szőrvására
2011. ápr. 24. 23:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Szűrni és viszketni csak max az első 2 alkalommal fog sajnos ez van ... de ki lehet bírni
2011. ápr. 24. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:

És nem ajánlom hogy vissza felé nyírd ...

Igaz hogy úgy pár napig szebb lesz, de ki jöhet pár szőrtüsző gyulladás és az nem valami guszta !

2011. ápr. 25. 00:02
 17/19 anonim válasza:
Jaj de szerencsétlen vagy. :D Találd már fel magad. Vágd le ollóval előtte, aztán habozd be. Erősen folyó víz csak kiszedi a pengék közül a szőrt, ha meg nem szedd ki, nem fogja elvágni az ujjad a borotva, ha nem bénázol.
 18/19 anonim ***** válasza:
nehogy leborotváld...... max vágd le rövidre. te sem akarsz csupaszhernyó lenni nem?
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugye először borotválod le!Fürdés közbe csináld énis olyankor szoktam meleg vízbe.Tehát vágd le ollóval hogy minél kisebb legyen utána,meg elkezded föntről lefele húzni a borotvát amikor sok szőr van már rajta akkor megfogod a borotvát és a combodon(vagy bárhol máshol)felfele tolod és a combodon marad a szőr de viszont megse vágod magad.Én így szoktam utána meg testápolóval kendd be ahol leborotváltad.Remélem segítettem.
2011. ápr. 25. 00:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!