Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás, de hogyan? 16/F
Az lenne a gondom, hogy leszeretném ott... borotválni. Meg is próbáltam most egy borotvával, de nem megy, mert a borotva mindig telelesz szörrel, és nagyon nehéz kiszedni a pengék közül a szőrt, még ha vízzel le is mosom majdnem minden húzás után.
Hogy csináljam? :/
Előre is köszönöm.
16/F
Uhh hát eszt így nagyon nehéz el mondani én 15f vagyok énis szoktam ott de én a borostásat jobban birom m1
Nekem tesom mutatta hogy hogyan kell normálisan borotválkozni persze az arcon . minden ember(férfi)életébe el jön ez a pillanat legalábbis ha nem testvér akk valaki más. és igazából ugyan úgy kell csinálni mint az arcodon .
Arcomon csak kicsi van még, ott még nem borotváltam, és azért szeretném leborotválni, hogy kipróbáljam úgyis...
Elektromos borotva nincs.
És hogy szedjem ki a pengék közül a szőrt?... Ha ujjal szeretném, elvágna :D
Köszönöm a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!