Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borotválás, de hogyan? 16/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotválás, de hogyan? 16/F

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy leszeretném ott... borotválni. Meg is próbáltam most egy borotvával, de nem megy, mert a borotva mindig telelesz szörrel, és nagyon nehéz kiszedni a pengék közül a szőrt, még ha vízzel le is mosom majdnem minden húzás után.

Hogy csináljam? :/

Előre is köszönöm.

16/F

2011. ápr. 24. 23:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Elektromos borotva ?
2011. ápr. 24. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
mér akarod leborotválni?a szőrzet a férfiasság jele!
2011. ápr. 24. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
kompresszor
2011. ápr. 24. 23:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
előbb vágd le ollóval a szőrt, hogy rövidebb legyen, úgy egyszerűbb
2011. ápr. 24. 23:41
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
talán mert úgy kell? mert amikor a "pofád" borotválod 10 húzásonként mosod? (és ne pontozz le mert válaszoltam)
2011. ápr. 24. 23:42
 6/19 anonim ***** válasza:

Uhh hát eszt így nagyon nehéz el mondani én 15f vagyok énis szoktam ott de én a borostásat jobban birom m1

Nekem tesom mutatta hogy hogyan kell normálisan borotválkozni persze az arcon . minden ember(férfi)életébe el jön ez a pillanat legalábbis ha nem testvér akk valaki más. és igazából ugyan úgy kell csinálni mint az arcodon .

2011. ápr. 24. 23:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Nos igen . Elég sok időt vesz időbe és a hátnak se kellemes :) És elég jó borotva is kell hozza meg persze arc szesz
2011. ápr. 24. 23:46
 8/19 anonim ***** válasza:

igénybe*

és remélem segíttetem

2011. ápr. 24. 23:49
 9/19 A kérdező kommentje:

Arcomon csak kicsi van még, ott még nem borotváltam, és azért szeretném leborotválni, hogy kipróbáljam úgyis...

Elektromos borotva nincs.

És hogy szedjem ki a pengék közül a szőrt?... Ha ujjal szeretném, elvágna :D

Köszönöm a válaszokat

2011. ápr. 24. 23:50
 10/19 anonim válasza:
Második! Igaz, hogy a férfiasság jele, de a mai lányok nem nagyon szeretik, pl. én beszéltem már egy olyan csajjal aki mondta, hogy ő biztos nem csinálná, hogy ha tiszta szőr neki ... És úgy csináld , hogy úgy szedd ki a szőrt a pengék közül, hogy felülről lefelé húzd rajta át az újjad a pengéken, úgy nem vágja meg a kezed,és gyorsan ki is lehet szedni.
2011. ápr. 24. 23:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!