Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy önleszopás? Hogy lehet csinálni?
Figyelt kérdés
technikák vannak ezzel kapcsolatba?2011. ápr. 24. 23:31
11/22 A kérdező kommentje:
de lebír odáig hajólni!megmutatta amnikor gatyában volt!csak bekellet volna kapnia!
2011. ápr. 24. 23:55
12/22 anonim válasza:
lehetséges az önleszopás nekem sikerult és nemkamuzom
13/22 A kérdező kommentje:
43%-ban szoktál hasznos válaszokat írni!persze b+!
2011. ápr. 25. 00:04
14/22 anonim válasza:
Köhömm. Még, hogy a nők a hülyék... :D
15/22 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és letudom magam szopni úgy h kb fele a számba van.És a farkam csak 16,5 cm... és nem kamuzok amúgy de magamat hajlékonynak se mondanám.Amúgy én úgy próbáltam meg h haverom mondta h megtudta nyalni a végét mondom megpróbálom és az elején énis alig tudtam megnyalni még alig érte el a nyelvem és nemtudom utána egyre többször próbáltam meg(minden masztinál) és sikerült a végén bekaponom a makkot utána egyre többet.Amúgy csak az elején esik nagyon jól utána ha mindig csinálod megunod egy idő után.Jó mondjuk engem nem szoptak még le soha de az elején tényleg nagyon jó érzés majd meglátod.Amúgy amikor próbálod magad leszopni előtte nyújts!Pár felülés,stb hogy a gerinced könnyebben hajoljon meg ne legyen semmilyen probléma vele.
16/22 A kérdező kommentje:
és olyan mintha az ujjamat kapnám be?
2011. ápr. 25. 00:54
17/22 anonim válasza:
hát sztem ez rohadtul nemnorális, de ez van:D amugy a százalék nem biztos, az előbb láttam olyat hogy kompresszorral kéne borotválni lent...:D devicces volt
18/22 anonim válasza:
hát ha neked olyan vékony mint az ujjad.. amúgy nem nem olyan mondjuk nekem elég vastag állva de kur.va jo érzés
19/22 anonim válasza:
kompresszorral borotválni? ez mekkora f.os...
20/22 anonim válasza:
jah aztírta valaki hülyeségből..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!