Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy önleszopás? Hogy lehet csinálni?
Van, ha elég hajlékony vagy. Persze hosszú távon valóban nem tenne jót a gerincednek. De egy fiú igen is lehet olyan hajlékony a bordák kivétele nélkül is.
A barátom például állva le tud úgy hajolni, hogy a homlokával megérinti a combját, és mikor még rendszeresen járt edzésre, spárgázni is tudott, az meg alap volt, hogy a lábait a feje mögött a nyakába tette... 12 évig birkózott, szóval nem valami balett táncos... Szerintem ha kicsit nyújtana, simán lenne olyan hajlékony, hogy le tudja szopni magát...
Viszont undorodik a gondolattól is, egyszer megkérdeztem, hogy kipróbálná-e, azt mondta, hogy inkább el se képzeli, mert elhányja magát... :D
Szerintem technikák nincsenek, ez alkati adottság. Ha elég hajlékony vagy, meg tudod csinálni, csak ne "gyakorold" sokat, mert nem tesz jót a gerincednek.
20L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!