Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ha megkérdeztek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha megkérdeztek egy lányt hogy masztizik e akkor inkább mejik válasz jön be?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom fojton ezzel faggat.Nem mondtam meg még neki de már csináltam és akkor most nem tudom hogy mit mondjak neki. FONTOS!!!!!! 13,L
2011. ápr. 24. 20:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Mond meg neki h egész álló nap azt csinálod.
2011. ápr. 24. 21:02
 12/24 charlista válasza:
Én azt nem értem ha elmondtad nekünk h masztizol(akiket nem is ismersz) akk egy barátodnak mért nem? Ezt nem értem xd
2011. ápr. 24. 21:10
 13/24 A kérdező kommentje:
Csak azért mert tuti hogy mi soha nem fogunk talizni.Na meg azért mert érdekelt. Am nagyon köszi a válaszokat (vagyis a normálisakat.) :D
2011. ápr. 24. 21:15
 14/24 charlista válasza:
Ja bocsi én ezt nem szemrehányásból irtam hanem gondoltam ez vices, amugy nekem van 1 lány barátom akinek szinte konkrét kérdés nélkül elmondtam mert a mi kapcsolatunk már eljutott ara a szintre h ieneket el lehet mondani, ha a tiétek is ak mond meg neki, ha ugy érzed csak a saját fantáziájának kel h legyen mire verni ne mond el. Te h érzed?
2011. ápr. 24. 21:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Utolso te melyik voltál??.Am én ugyérzem hogy nem mondom el neki aztán ha haragszik haragudjon . Túléli....:D
2011. ápr. 24. 21:28
 16/24 charlista válasza:
én a 21:10.es bocsi :D
2011. ápr. 24. 21:40
 17/24 anonim ***** válasza:

@Vo.olika

nem vagy lemaradva, de ne nézd ki a kérdezőt, teljesen normális, hogy csinálta már, én is kiváncsi voltam, és még mindig jo dolognak tartom ;)

2011. ápr. 24. 21:49
 18/24 anonim válasza:
Hát ha a pasid akk mond el mert megmozgatja a fantáziáját. :)
2011. ápr. 24. 21:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles elmondani senkinek, hogy maszturbálsz-e! Senkinek semmi köze hozzá. Ez épp olyan, mintha valaki azt kérdezné borotválod-e a puncidat, ahhoz sincs senkinek semmi köze.
2011. ápr. 25. 07:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Az fasza 13 évesen tolod lány létedre:Dmondjuk én 6 évesen kezdtem de fiu vagyok
2011. ápr. 25. 10:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!