Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ha megkérdeztek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha megkérdeztek egy lányt hogy masztizik e akkor inkább mejik válasz jön be?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom fojton ezzel faggat.Nem mondtam meg még neki de már csináltam és akkor most nem tudom hogy mit mondjak neki. FONTOS!!!!!! 13,L
2011. ápr. 24. 20:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Abszolút nem tartozik ez rá, sőt senkire sem. Nehogy mondj neki bármit is.
2011. ápr. 24. 20:13
 2/24 A kérdező kommentje:
Háát nem is akarom megmondani. De nagzon faggat és ha nem mondom meg haragszik. De én akorse akarom megmondani. mert szerintem se rá tartozik.
2011. ápr. 24. 20:17
 3/24 anonim ***** válasza:
55%
azta! lehet hogy én vagyok ennyire lemaradva de én is 13 vagyok de még sose csináltam! nem is szándékozok még egy darabig!
2011. ápr. 24. 20:21
 4/24 A kérdező kommentje:
Hááát igen de sajni a kérdés nem az volt hogy Ti csináltátok már??? . Azért köszi :D
2011. ápr. 24. 20:23
 5/24 anonim ***** válasza:
Egy barát nem kell tudjon róla, a pasidnak pl megmondhatod, mert azzal beindul a fantáziája .... az meg jó. :)
2011. ápr. 24. 20:23
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
Én azt szoktam kérdezni a hozzád hasonló lányoktól, hogy maszti helyett miért nem inkább a Magyar Helyesírás Kezdőknek című művet olvassa el napjában 3x!
2011. ápr. 24. 20:31
 7/24 A kérdező kommentje:
Mivan nem tudtad elolvasni talán??? Ugy irok ahogy akarok es leszarom a magyar hejesirasi izééét. ennyi köszike. Stréber.pff na mind1 xDDDD
2011. ápr. 24. 20:34
 8/24 anonim ***** válasza:
Ne mondd meg senkinek. Főleg egy fiúnak ne. Nem tartozik rá.
2011. ápr. 24. 20:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Majd akkor szard le a normális írást, mikor a McDonaldsban fogod a hozzáad hasonló kis bunkó 13 éveseket kiszolgálni "szia segíthetek?" kitűzővel vagy sütöd a krumplit :)

De ezt gondolom még úgysem érted meg...

2011. ápr. 24. 20:40
 10/24 A kérdező kommentje:
xD Most mondtál egyet.Már bocsi de a számitogépen irás nem ugyanaz mintha füzetbe irnál . Te most tényleg egy apro hiba miatt vagy fennakadva?? Fogadjunk hogy elmultál már 21. Lécci hagyj békén. Semmi kedvem most ehhez.Ha elolvastad a többi hozzászolot láthattad hogy rajtad kivül SENKI sem akadt fent az iráson.Furi hogy mindig feltünik egy ijen okostojás...háát nah...vanijen..mind1 irsz amit akarsz inkább elsem olvasom.
2011. ápr. 24. 20:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!