Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az orális szex ennyire rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orális szex ennyire rossz dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nincs az orális szexben semmi kirívó, és egy kellemes dolog. Nem értem, miért utasítja vissza a barátnőm, ha orálisan közeledek hozzá, vagy megkérem, hogy ő tegye ezt?

Mitől volt több akármelyik előző partnere a korábbi kapcsolataiban, hogy megtette nekik?

Már lassan egy éve vagyunk együtt. Szeret-e egyáltalán? Abból indulok ki, hogy ha szeretek valakit, bármit megteszek érte és nem utasítom vissza, ha esetleg úgy akarja.

24F és 23L

2011. ápr. 24. 20:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én se csinálom az orális szexet és nem is szeretem, ha nekem csinálják, ezzel nem szokott baj lenni, ha normális a kapcsolat
2011. ápr. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!