Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az orális szex ennyire rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orális szex ennyire rossz dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nincs az orális szexben semmi kirívó, és egy kellemes dolog. Nem értem, miért utasítja vissza a barátnőm, ha orálisan közeledek hozzá, vagy megkérem, hogy ő tegye ezt?

Mitől volt több akármelyik előző partnere a korábbi kapcsolataiban, hogy megtette nekik?

Már lassan egy éve vagyunk együtt. Szeret-e egyáltalán? Abból indulok ki, hogy ha szeretek valakit, bármit megteszek érte és nem utasítom vissza, ha esetleg úgy akarja.

24F és 23L

2011. ápr. 24. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök jó dolog...... :D
2011. ápr. 24. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

"Szeret-e egyáltalán? Abból indulok ki, hogy ha szeretek valakit, bármit megteszek érte és nem utasítom vissza, ha esetleg úgy akarja.

"

Igen, de ebbe az is beletartozik, hogy olyan dolgokat teszünk meg amiket mi is élvezetesnek tartunk. Te szereted ? mert ha igen, akkor elfogadod a döntését, és kitaláltok valami olyan más dolgot, amit mindketten örömmel csináltok.

2011. ápr. 24. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Bocs de beszélsz itt arról hogy szeret e...te szereted? Miért kell erőltetni valamit? Tartsd tiszteletben
2011. ápr. 24. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Rossz dolog?:D Egy kapcsolat orális szex nélkül nem az igazi... Kérdezz rá, hogy mi a baja vele, elvégre is együtt vagytok, "nyílt lapokkal játsszotok".
2011. ápr. 24. 20:10
 5/11 A kérdező kommentje:
talán magadból indulsz ki, hogy azt gondolod, erőltetem? miből gondolod egyáltalán? tapló
2011. ápr. 24. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

2. válaszoló!

Itt az a kérdés, hogy a lány az előző kapcsolataiban miért csinálta, és a kérdezőnek, miért nem.

Kérdező! Megkérdezted már tőle, hogy miért nem szeretné?

Nekem is volt egy xem vagy mi, aki hallani se akart az orálról, és pasi, el se hittem, 3 hétig bírtam vele, persze nem csak ez miatt.

Én nagyon szeretem a Párom orálisan is kényeztetni, és visszafelé is imádom.

Rossz nem is tudom mi lehet benne, max ha nem kívánom a partnerem?! De soha?! Akkor miért vagyok vele, főleg 1 év utánról beszélünk nem évekről, bár akkor se kellene.

Én azt ajánlom, hogy beszélgessetek jó tartalmasan, mert így nem sok jövőt látok, ha neked nem elég, előbb utóbb félre fogsz menni, mert mások az igényeitek. Úgy meg nálam semmi értelme egy kapcsolatnak. 23/N

2011. ápr. 24. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Uristen, egy evet lehuztal mar egy ilyen prud csajjal? Dobd mar ki...
2011. ápr. 24. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretek valakit nem teszek meg bármit érte, ez nagy tévedés, valóban igyekszem a kedvében járni, de ami nekem kellemetlen és ami bennem mondjuk undort ébreszt, azt nem fogom csinálni. Biztos vagy benne, hogy az előző kapcsolataiban volt? Mert ha igen, akkor talán az lehet a bibi, hogy ő nem is igazán akarta de erőszakosan közeledtek felé, vagy egyéb más negatív élménye van ezzel kapcsolatban, vagy egyszerűen kipróbálta és nem jött be és a jövőben mellőzné. Ilyesmikre tudok gondolni, ezt nektek kellene megbeszélni.
2011. ápr. 24. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fűződnek hozzá kellemes emlékei, te pedig még nem találtál rá a módjára, hogyan tudnád számára is elviselhetővé, vagy élvezetessé tenni a dolgot.

Kicsit az érződik ki a kérdésedből, hogy inkább te vágynál erre, ami rendjén is van, önzőnek is lenni kell, de kevéssé se erőltesd, mert még inkább zárt ajtókba ütközöl.

Türelem sok gyakorlás és a gátlások leoldása a kulcs szerintem. Ha a szex nem jó és nincs összhang, akkor a kapcsolatotok sem lehet kiegyensúlyozott.

2011. ápr. 24. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem meg még nem csinálta, csak nem meri bevallani
2011. ápr. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!